Pomoc s výběrem LCD televize
Moderátor: maXXmilian
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pomoc s výběrem LCD televize
Uvazuzu ted o koupi nejake LCD televize s uhloprickou kolem 80cm okolo 30K, ale vubec nevim jakou vybrat - skoro vsechny maji stejne parametry a tak. Nemohli byste mi neco nadhodit? Diky moc...
Naposledy upravil(a) froxic dne pát 4. srp 2006, 14:11, celkem upraveno 1 x.
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- kores
- Nováček

-
Ja bych bral Fujitsu-Siemens Myrica SE32 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38801
AMD Duron 1000 – ESC K7VTA3 - 2x128 MB DDR Brand 266 – Gigabyte GeForce FX 5700 128 MB – 60 GB Segate Baracuda 7200 ot/s ATA 100, Maxtor 10 GB – DVD-ROM Toshiba - TEAC CD-RW-W552E – 300W P4 ATX - AOC 9 K+
- Zornicka
- Začátečník

Re: Pomoc s výběren LCD televize
ted mam doma Hyundai Q321 a je to parada, se zeptej co te zajima.from_CZ píše:Uvazuzu ted o koupi nejake LCD televize s uhloprickou kolem 80cm okolo 30K, ale vubec nevim jakou vybrat - skoro vsechny maji stejne parametry a tak. Nemohli byste mi neco nadhodit? Diky moc...
Jinak tady mas info:
http://www.computerweb.cz/lcd-televize/recenze.php
je tam recenze, testy a ceny.
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co me zajima?.. no samozrejme ze kvalita obrazu a tak... protoze jsem byl ted v obchode se tak divat jaky maj ty telky obraz a jsou mezi nima strasne rozdily.. nektere jsou treba neostre, nektere zase maji zrnity obraz... Nevim .. chtel bych proste neco dobreho kdyz uz do toho budu davat 30K
EDIT: Jak jsem prelouskal recenzi na ten Hyundai Q321 tak mam z toho krapet smisene pocity
EDIT: Jak jsem prelouskal recenzi na ten Hyundai Q321 tak mam z toho krapet smisene pocity
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- shadow
- Středně pokročilý

kámoš koupil tohoto samsunga :
http://hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=44882
a prý maximální spokojenost
.
Kupoval ho tedy primárně pro hraní PS2 her na LCD
.
http://hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=44882
a prý maximální spokojenost
Kupoval ho tedy primárně pro hraní PS2 her na LCD
show must go on..
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jeste bych to upresnil.... to LCD bych chtel uz s DVB-T tunerem protoze kupovat k tomu settopbox ktery jenom zabira misto je totalni blbost.. zatim vypada nadejne ten Hyundaj Q321, ale celkem by me zajimalo to podani obrazu a barev a hlavne tedy cerne. To totiz v te recenzi pro tu telku nevyznelo nejlepe a o co jde u telky najvic? prece o obraz
- Zornicka
- Začátečník

Hele koukám každý den na TV a DVD filmy, na PC. obraz je prostě super, nic víc ti neřeknu, pro mě ten obraz vypadá skvěle, co se týče poz. uhlu, jsou super. Proč myslíž že je to neprodávanějšá zboží? asi to má důvod.from_CZ píše:Jeste bych to upresnil.... to LCD bych chtel uz s DVB-T tunerem protoze kupovat k tomu settopbox ktery jenom zabira misto je totalni blbost.. zatim vypada nadejne ten Hyundaj Q321, ale celkem by me zajimalo to podani obrazu a barev a hlavne tedy cerne. To totiz v te recenzi pro tu telku nevyznelo nejlepe a o co jde u telky najvic? prece o obraz
Každá LCD TV má nějaké chyby, ale za tu cenu ?
Barvy super, nebudeš litovat!!!!
Já mohu tu TV jen doporučit. Má DVI, a kvalita přes PC je super! A těch vývodu, a možností je mocccc
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to rad slysim... zatim je to pro me kandidat c.1, ale budu to kupovat az tak za mesic a to se situace muze zmenit