Silent Hunter III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

tom01 píše:Dneska jsem narazil na tohle:
http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... ts_id/4147

I když neoficiální datadisk, nevypadá to podle popisu zle. neviděl jste to už někdo??
pouze kradez volne siritelnych modu a nasledny prodej za ucelem zisku bez souhlasu vetsiny autoru... IMHO Grey Wolves nebo IuB jsou lepsi
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

a zadarmo ... taky bylo kolem toho "datadisku" v komunite docela halo. to je parazitovani v maximlani mozne mire :bomb:
---
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Tiez nevidim dovod na kup (najma ked to stoji 2x tolko co SH3). Zostavam pri GW mode a v buducnosti sa budem dalej ucit modovat.

Rozoberame u nas (Letka13 forum) mensi problem so zatapanim lode. Niekedy aj mensia lod toho vydrzi velmi vela, najma pri strelbe z jednej strany. Nakolko presne ma hra napodelovanu stratu stability a prevrhnutie, ked dostane sadu ran pozdlz jedneho boku?
Lebo neraz sa nic nedeje, ale jedine torpedo z opacnej strany znamena v podstate okamzite potopenie.
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

mungo píše:...Rozoberame u nas (Letka13 forum) mensi problem so zatapanim lode. Niekedy aj mensia lod toho vydrzi velmi vela, najma pri strelbe z jednej strany. Nakolko presne ma hra napodelovanu stratu stability a prevrhnutie, ked dostane sadu ran pozdlz jedneho boku?
Lebo neraz sa nic nedeje, ale jedine torpedo z opacnej strany znamena v podstate okamzite potopenie.
to se intenzivne resilo i na subsimu, procti prispevky od 'Der Teddy Bar', duchovni otec NYGM tonnage war a jejich damage modelu, ja tam toho tuny, neco je snad jako sticky hned nahore v modderske sekci

BTW ted vubec nehraju a tim myslim ze vubec nic nehraju... neni cas sakra, ztracim kontakt... doufam ze mi neproklouzne nic zajimavyho, o prazdniny to budu dohanet
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
Asterix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Asterix »

tom01 píše:Dneska jsem narazil na tohle:
http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... ts_id/4147

I když neoficiální datadisk, nevypadá to podle popisu zle. neviděl jste to už někdo??
Tak tohle je staré cca 3/4 roku. Viz http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=14642
Jinak to mam již nějaký čas doma, má to asi 300MB a neodvažuju se to instalovat :roll:
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

prosim potreboval bych poradfit nemuz uani zanic nahrat patch ..
http://www.silenthunteriii.com/uk/updates.php
odsud jsem si stahl vsechny verze a ani jedna nejde vdy to napise cestu a pak to hodi hlasku

Obrázek

a ani jeden z tech 4 me nejde instal:-((
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nj, mas modifikovany soubour flotilla.cfg, asi nejakym modem. bud tam vrat original, nebo proste hru znovu naistaluj a pak rovnou instaluj patch v1.4b, nic mezi ... pak ti to pojede bez problemu.

pouzivas pro instalaci modu jgsme ? pokud ano mas vyhrano, pokud ne, pak ho zacni pouzivat. usetris se budoucich reinstalu kvuli nekompatibilite ;).

btw. vitej v 1. pct flotile 8) .

//Edit: jak je mozne, ze instalujes patch 1.3, kdyz ten na uvedenych strankach neni uz par mesicu ? :o
Naposledy upravil(a) J X P dne ned 11. čer 2006, 12:51, celkem upraveno 1 x.
---
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

J X P píše:nj, mas modifikovany soubour flottila.cfg, asi nejakym modem. bud tam vrat original, nebo proste hru znovu naistaluj a pak rovnou instaluj patch v1.4b, nic mezi ... pak ti to pojede bez problemu.

pouzivas pro instalaci modu jgsme ? pokud ano mas vyhrano, pokud ne, pak ho zacni pouzivat. usetris se budoucich reinstalu kvuli nekompatibilite ;).

btw. vitej v 1. pct flotile 8) .

//Edit: jak je mozne, ze instalujes patch 1.3, kdyz ten na uvedenych strankach neni uz par mesicu ? :o
instaluji patch 1.4 už to faka po reinstalu asi sem tam predtrim neeco podelal diky
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

jen takovej dotaz - dal jsem si tuhle hru znovu a v souvislosti s tim jsem někde na netu našel screenshot kde je ponorka vynořená u velký ledový kry a pak v takovej ledovej tříšti... Ať jsem se plavil mimo akční mapu za Islandem nebo nad Norskem a dál, nikdy jsem to nezažil... Povedlo se někomu z vás vidět kry? :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Chci se k SH3 vrátit zase v zimě,až budu mít trochu volno v práci,je to pecka,mám zazálohovaný savy.Jinak během toho,co jsem odehrál jsem na žádný kry taky nenarazil.(zkoušel jsem totéž,co ty :oops: :-D
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nejsem si jisty, ale Icebergs jsou do hry implementovany az s nejakou z velkych modifikaci, takze v defaultu na ne narazit nelze. ja je ovsem nehledal ;).
---
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

hlupak píše:Asi jste to uz slyseli...
http://www.subsim.com/ssr/sh4/sh4_interview1.php
Pro mě je to novinka, ale co jsem z těch stránek pochopil, nevim jestli to neztratí svoje kouzlo, hrát za němce prostě k ponorkám patří :) U spojenců to nebude takový...Ponorková válka to je prostě Němci vs. spojenci
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já to od Subsim.com dostal mailem.No paráda,ty screeny jsou hustý,nemyslím si,že to ztratí něco na atmosféře,věřím vývojářům,po tom,co předvedli v SH3.......... :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

dostal jsem tip na 2 knizky o nemeckych ponorkach, tak jsem je dnes zakoupil ... btw. stali vic nez ta hra :-D. Velmi zajimave na teto knizce je, ze na ni autor pracoval asi 9 let ... a to uz je tedy sakra dilo ;).

Obrázek Obrázek
Hitlerova ponorková válka – pronásledovatelé, 1939 – 1942
Clay Blair

Kniha je impozantním příběhem o nejobtížnější a nejdelší námořní bitvě v dějinách. Po celých šest let se německé ponorky snažily blokovat a izolovat Britské ostrovy s cílem vytlačit Brity z války a tak zmařit jak spojenecké strategické bombardování německých měst, tak Operaci Overlord.

866 stran, Návrat.

Hitlerova ponorková válka – pronásledovaní, 1942 – 1945
Clay Blair

Druhý svazek popisuje události od roku 1942 do roku 1945, kdy se štěstěna k německému válečnému námořnictvu obrátila definitivně zády a ono utrpělo možná největší porážku ze všech složek německých ozbrojených sil.

1001 stran, Návrat.
clovek si musi rozsirovat i teoreticke obzory taktik ponorkovych bitev :-).
---
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hele JXP tobě už jen chybí obrovský akvárium,ve kterym by byl comp a celý by to leželo 100 metrů pod vodou :lol: :lol: :lol: .Každopádně dík za typ na knihy. :wink:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Nedavno mi prisel mail

Breaking news! Subsim has a new Silent Hunter IV trailer.

Take a look inside the SH4 studio and meet the dev team. Click here to view the SH4 Dev Diary pt1. http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=99748

That's all for now, good hunting, and thanks for your support,
Neal Stevens
Subsim
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

vypada to nadherne, ale myslim, ze realita bude preci jen jina ... az prilis mi z tech screenu cisi dodatecna uprava ;).
---
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Souhlas s J X P, myslim že je moc brzo polemizovat nebo házet screeny, k realitě to má ještě daleko takže doufejme že se to povede a to co nejdřív, už se těším :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“