Critical error

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Drittel
Nováček
Nováček

Critical error

Příspěvek od Drittel »

Ahoj, potřeboval bych radu od někoho kdo ví co stím: už čtvrtej den mi na liště bliká žlutej trojuhelniček s vykřičníkem a každou pulminutu mi háže okno s varováním: system alert: adware a spyware. Pořád se mi objevují okna z nejakejch stránek, o kterejch sem předtim nevěděl že existují. projel sem systém čerstvě aktualizovanými antiviry jako je Ad aware, pc cilin, dokonce i spybotem. NEVIM CO MÁM DĚLAT. Občas se mi stane že se při hře sekne kompl a vadí mi to otravování varování. tady je odkaz na printscreen v dobe, kdy mi spybot hodil po kontrole systemu hlášku, že jeden problem nelze odstranit. Dik moc za odpověď :roll:
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Critical error

Příspěvek od matajon »

Drittel píše:Ahoj, potřeboval bych radu od někoho kdo ví co stím: už čtvrtej den mi na liště bliká žlutej trojuhelniček s vykřičníkem a každou pulminutu mi háže okno s varováním: system alert: adware a spyware. Pořád se mi objevují okna z nejakejch stránek, o kterejch sem předtim nevěděl že existují. projel sem systém čerstvě aktualizovanými antiviry jako je Ad aware, pc cilin, dokonce i spybotem. NEVIM CO MÁM DĚLAT. Občas se mi stane že se při hře sekne kompl a vadí mi to otravování varování. tady je odkaz na printscreen v dobe, kdy mi spybot hodil po kontrole systemu hlášku, že jeden problem nelze odstranit. Dik moc za odpověď :roll:
Hod sem log z programu Hijack-This, ktery muzes stahnout treba tady - http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip.

BTW: Ad-Aware a Spybot S&D nejsou antiviry, ale antispyware :wink:
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Nebude to ten MS nastroj na ostraneni skodliveho sw?
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Geeker píše:Nebude to ten MS nastroj na ostraneni skodliveho sw?
Nebude, ten neotevira okna s odkazy na nejaky radoby-vsechno-odstranim-antispyware + mozna i nejake neslusne weby :D
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
Drittel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drittel »

Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

Prosím o pomoc. Bliká mi u hodin na ploše "zákaz věztdu" střídavě s otazníkem + okno s Critikal Error.Zde přikládám log z HiJacku:

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\PROGRA~1\Serv-U\ServUDaemon.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_FATI9BE.EXE
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\Intuwave Ltd\Shared\mRouterRunTime\mRouterConfig.exe
C:\Program Files\TaskSwitchXP\TaskSwitchXP.exe
c:\PROGRA~1\INTUWA~1\Shared\MROUTE~1\mRouterRuntime.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Serv-U\ServUTray.exe
C:\Program Files\MICROSTAR\Bluetooth Software\BTTray.exe
C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile\audevicemgr.exe
C:\PROGRA~1\MI43DA~1\BLUETO~1\BTSTAC~1.EXE
C:\PROGRA~1\SONYER~1\Mobile\CONNEC~1\CONNMN~1.EXE
C:\Program Files\CCleaner\ccleaner.exe
c:\PROGRA~1\INTUWA~1\Shared\MROUTE~1\MROUTE~4.EXE
C:\Program Files\Opera\Opera.exe
E:\Wolf's Profi Miranda Pack 1.2.0\miranda32.exe
c:\PROGRA~1\INTUWA~1\Shared\MROUTE~1\MROUTE~4.EXE
E:\FTP\@--Programy--@\Ochrana PC\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://google.icq.com
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: (no name) - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - (no file)
O3 - Toolbar: (no name) - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [SBDrvDet] C:\Program Files\Creative\SB Drive Det\SBDrvDet.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [CTSysVol] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [CTDVDDET] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAX] "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe" /tray
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [EPSON Stylus CX3600 Series] C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_FATI9BE.EXE /P26 "EPSON Stylus CX3600 Series" /O6 "USB002" /M "Stylus CX3600"
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime -Delay
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [mRouterConfig] "c:\Program Files\Intuwave Ltd\Shared\mRouterRunTime\mRouterConfig.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [TaskSwitchXP] C:\Program Files\TaskSwitchXP\TaskSwitchXP.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ServUTrayIcon] C:\Program Files\Serv-U\ServUTray.exe
O4 - Global Startup: BTTray.lnk = ?
O4 - Global Startup: Sledování připojení telefonu.lnk = ?
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions present
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\npjpi150_06.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\npjpi150_06.dll
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O21 - SSODL: coursings - {f8d02387-789a-4c0f-a1d8-8a93f33ee4df} - C:\WINDOWS\system32\yephk.dll
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPodService - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Kerio Personal Firewall 4 (KPF4) - Kerio Technologies - C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: Serv-U FTP Server (Serv-U) - Cat Soft - C:\PROGRA~1\Serv-U\ServUDaemon.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe

Předem Vám děkuji.
kolda1896
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolda1896 »

No mě se nelíbí tenhle klíč

O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
Drittel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drittel »

ahoj, měl jsem stejnej problém (aspoň mxslím) vyhledej poškozený soubor pomocí antiviru a jestli nepůjde opravit, tak ho zkus smazat ( případně v nouzovém režimu) . Možná si udělal kopii, jestli ano (jestli pořád bliká trojuhelniček s vykřičníkem), tak tuto akci zopakuj.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“