Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

nějaké screeny s hi-res texturami by nebyly??? :)
Jaký je tu bez papamobila klídek....
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Oblak píše:nějaké screeny s hi-res texturami by nebyly??? :)
je to tu o par postu dal :D

ale kdyz...

ObrázekObrázek
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Oblak píše:nějaké screeny s hi-res texturami by nebyly??? :)
Tady jsou, vše na max, 4x FSAA, TPAA on, 16x AF, 1920x1200:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Myslím, že ten mod rozhodně stojí za stažení...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

skoda ze mi to tak dobre neslo :-D (prekvapive, splnoval jsem minimum)

jen se mi nelibi ten novy model alyx co tam pridaly.... (vim ze tam je ale backup obycejnej) ... asi stahnu tu novou verzi.. a uvidim :-D
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

z nove valve hry Portals :roll: vypada to mooooc dobre...

http://www.4players.de/4players.php/tvp ... l_Trailer_

//edit: link opraven
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

nejspíš to není hra ale obrovské obohacení episody 2 ;)
Rozhodně to vypadá velmi dobře, řek bych že dokoupím chladič i na mozek.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

spirit64 píše:nejspíš to není hra ale obrovské obohacení episody 2 ;)
Rozhodně to vypadá velmi dobře, řek bych že dokoupím chladič i na mozek.
nene jedna se o samostatnej projekt, maj to tam blbe napsany, je to logicka hra v source enginu.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

palda píše:z nove valve hry Portals :roll: vypada to mooooc dobre...

http://www.4players.de/4players.php/tvp ... l_Trailer_

//edit: link opraven
Lol no hustá halda. S tím by mohla být solidní legrace, jen jestli to půjde uplatnit, když to má být multiplayerovka, tak nevím jestli bude čas tam něco takovýho koumat.. Jinak teda nic novýho viz prey ;) Jen, že si ty portály můžem dělat kde chcem. Takže nějak unešenej z toho nejsem, ale tyhle "portálovky" se mi líbí, tak uvidíme no...

Edit : počkat teď jsem to přečet... Takže to je úplně nová hra od valve? A bude to teda jen mp nebo tam bude i single?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

mne tie hires textury, cinematic robia toto, robí to aj niekomu inému ?
//Edit: priznám sa mám nonsteam, ale tým to asi nebude.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Josko píše:mne tie hires textury, cinematic robia toto, robí to aj niekomu inému ?
//Edit: priznám sa mám nonsteam, ale tým to asi nebude.
bude.... tedka uz mi to nedela, mrkni se o par stran zpatky, taky sem to resil
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

palda píše: bude.... tedka uz mi to nedela, mrkni se o par stran zpatky, taky sem to resil
Ako si to vyriešil ? Mne to robí len keď sa dívam na niekoho z väčšej dialky, zblízka vyzerá normálne. Vyzerá to ako by sa miešali hires a lowres textury.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Josko píše:
palda píše: bude.... tedka uz mi to nedela, mrkni se o par stran zpatky, taky sem to resil
Ako si to vyriešil, inak mne to robí len keď sa dívam na niekoho z väčšej dialky, zblízka vyzerá normálne. Vyzerá to ako by sa miešali hires a lowres textury.
koupil jsem si ji, tak jsem to vyresil , jinak to nejde, cilem totiz neni prepsat puvodni textury, ale nainstalovat to jako modifikaci... ktera jde vypnout nebo zapnout, podle potreby
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ja to tiež spúštam ako mód teda pomocou -game FAKEFACTORY_Cinematic. Ale asi ju kúpim ak je k tomu Source SDK, za to by to stálo.
Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

tahle hra je boří grafika super ty černý potvory nemají chybu prostě super
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Chci přeinstalovat windows, ale už sem četl od více lidí, že když pak na čisté wincky instalovali steam a hry, ktere maji zaplacene, tak jim to psalo, ze maji spatny cd klic nebo neco a jedina moznost je pry si nekde za prachy odemknout ten cd klic... Vite o tom neco?

Jeste bych se chtel informovat o HL2 GOTY edice (co ji maji na xzone) Ma tam byt HL2, HL2:DM, CS:S, HL1:S. Chtel bych vedet jestli to je vse na tom DVD, nebo kolik tam je DVD. Nebo tam je jen HL2 a zbytek se taha ze steamu?
2d.n3k
Nováček
Nováček

Příspěvek od 2d.n3k »

takovouhle zlatou edici jsem kupoval na funstore a všechno bylo na jednom dvd, a potom ti to nabídne half life deadmatch: source ke stažení
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ještě mám jeden problém se Source SDK. Včera byl nějaký větší update této aplikace, který mimo jiné přidává např Ep1, ale když vyberu profil Ep1 a v Hammeru udělám nějakou mapu, tak při kompilaci vyskočí toto:
Obrázek
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Já mám problémy už od instalování steamu.

- Občas se stane že steam se prostě nerozfunguje - hlásí že se nemůže připojit, atd, ale není to pravda, reinstall winů pomůže :(
- teď mám problém s tím že nemůžu nic na steamu zapnout !!! tj dost na ho*no :) spustí se to vdy zmenšeně a pak to spadne .... enjoy
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

Mam dva kompy a na jednom mam HL2 a vsechny ty dalsi serepetičky a chtel bych mit i na druhem kompu HL2-Deathmatch a CSS. Jak to mam udelat? Nainstalovat a prihlasit se na stejny ucet u Steamu nebo vytvorit novy? Bych byl docela nerad kdyby mi zablokovali ucet.
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

jj myslim ze nainstalovat steam prihlasit se a nainstalovat jen css a hl:dm a bude to tak to ma kamarad.... a funguje to v poho nic mu nezrusily...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“