moj komp zrazu začal produkovať nepríjemný zvuk, proste taký rezonujúci zvuk, ktorý dokonca počujem do druhej izby. Snažil som sa prísť na to, čo ho vyvoláva a zistil som že je to chladič na mojej grafickej karte (geforce 5200). Neviem čo mohlo spôsobiť, že vzniká takýto nepríjemný zvuk, ale bol by som rád keby ste mi poradili čo s tým. Dúfam, že nebudem kvoli tomu musieť investovať do nového chladiča.
Hluk chladiča
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- nightVision
- Nováček

Hluk chladiča
Nazdar,
moj komp zrazu začal produkovať nepríjemný zvuk, proste taký rezonujúci zvuk, ktorý dokonca počujem do druhej izby. Snažil som sa prísť na to, čo ho vyvoláva a zistil som že je to chladič na mojej grafickej karte (geforce 5200). Neviem čo mohlo spôsobiť, že vzniká takýto nepríjemný zvuk, ale bol by som rád keby ste mi poradili čo s tým. Dúfam, že nebudem kvoli tomu musieť investovať do nového chladiča.
- Thellwin
- Administrátor

- nightVision
- Nováček

no práve v tom je problém, je nezmysel si kupit chladič za 1200 Sk ked tolko stoji samotna karta. No zbastit sam
, tak to neviem ci by som zvladol ale existuju aj chladice za ovela menej penazí, len neviem ktory z nich by som zvolil. Mohli by ste mi nejaky lacny doporučiť?
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6897848
tento sa mi zda cenovo ok, ale neviem ako je to konpaktibilitou na moju kartu.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6897848
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mal by, tie geforcy mali rovnako diery na uchytenie chladica, ved ine vtedy ani neboli. inak zavolaj do agemu a tam ti povedia roztec dier co si potom nameras na karte. inak keby si skusil nieco vyrobit sam, hento by si veeelmi v pohode chladil aj pasivne a do 100 korun by si sa mestil urcite. lebo taky pouzity procesorovy chladic stoji tak 20korun v bazare. ved raz to musis skusi prvy raz, bez toho to nejdenightVision píše:http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6897848
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Dano007
- Začátečník

no keby sa ti s tym nechcelo bavit tak vezmi tento chladic a mas pokoj http://sisoft.ekatalog.biz/zbozi/primec ... ?p=z:75729
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82