Instalace W2k na notebook

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Lukas.Harry
Nováček
Nováček

Instalace W2k na notebook

Příspěvek od Lukas.Harry »

Potřeboval bych poradit, jak se provádí instalace W2k na notebook bez cd-romky. Jestli by to šlo nějak nabootovat přes disketu a pak přes USB CD-romku? Díky
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

notebook by mel umet bootovat primo z USB CD-ROMky vcetne moznosti instalace (tedy pokud to neni nejaka stara vykopavka)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Lukas.Harry
Nováček
Nováček

Dony píše:notebook by mel umet bootovat primo z USB CD-ROMky vcetne moznosti instalace (tedy pokud to neni nejaka stara vykopavka)
Neumi, protoze je!! :wink:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

asi nejjednodussi je vyndat disk, nakopirovat na nej instalaci a pak ji z nej spustit na NTB
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Lukas.Harry
Nováček
Nováček

Dony píše:asi nejjednodussi je vyndat disk, nakopirovat na nej instalaci a pak ji z nej spustit na NTB
A jak to na něj nakopíruji, když tam není žádný OS? Napadlo mě, jestli by nešlo tam nainstalovat OS na stolním PC a pak to tam normálně vrazit, jestli by to fukgovalo??
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lukas.Harry píše:... nainstalovat OS na stolním PC a pak to tam normálně vrazit, jestli by to fukgovalo??
To by na 99,99% nemakalo.

Má ten nouťas alespoň flopynu a paralelní port ? (Pak by mělo jít zkopírovat instalační soubory od někud třeba pomocí LL5).
Lukas.Harry
Nováček
Nováček

Shit píše:
Lukas.Harry píše:... nainstalovat OS na stolním PC a pak to tam normálně vrazit, jestli by to fukgovalo??
To by na 99,99% nemakalo.

Má ten nouťas alespoň flopynu a paralelní port ? (Pak by mělo jít zkopírovat instalační soubory od někud třeba pomocí LL5).
Nemá. :evil: Už jsem z toho na prášky. Zkoušel jsem tam strčit jiný disk, na kterém byly 95 a rozjel se na nich, tak jsem doufal...
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

no a a instalacia na inom pc by nesla ale skus
pripojit ten HDD k inemu pc daj format a iba nakopiruj instalaciu winu (napr instalacne CD skopirujes do C:\CD a iba upravis *.ini subory trosku a malo by to ist potom spustit na notase normalne
...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

presne to jsem myslel, ale jak vidim, nebylo to pochopeno :D

disk z NTB pripoj do jineho PC, nakopiruj na nej obsah instalacniho CD (staci adresar I386), vrat ho nazpet do NTB, nastartuj z diskety dos a z adresare I386 spust instalaci prikazem WINNT.EXE
Lukas.Harry
Nováček
Nováček

Dony píše:presne to jsem myslel, ale jak vidim, nebylo to pochopeno :D

disk z NTB pripoj do jineho PC, nakopiruj na nej obsah instalacniho CD (staci adresar I386), vrat ho nazpet do NTB, nastartuj z diskety dos a z adresare I386 spust instalaci prikazem WINNT.EXE
OK, už to chápu. :-D Díkes
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lukas.Harry píše:
Dony píše:presne to jsem myslel, ale jak vidim, nebylo to pochopeno :D

OK, už to chápu. :-D Díkes
Vždyť si tvrdil, že nemá ani FDD...... :lol:
Lukas.Harry píše:Nemá. :evil: ...
:comp:
Lukas.Harry
Nováček
Nováček

Shit píše:
Lukas.Harry píše: OK, už to chápu. :-D Díkes
Vždyť si tvrdil, že nemá ani FDD...... :lol:
Lukas.Harry píše:Nemá. :evil: ...
:comp:
Zapomněl jsem napsat, že jsem doma našel ještě jeden prehistorický noťas, který má aspoň disketovku, tak to zkusím nějak vykoumat s ním.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“