OCZ 2048MB DDR 400MHz Gold GX XTC D
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OCZ 2048MB DDR 400MHz Gold GX XTC D
ma nekdo zkusenosti s temito ramkami? uvazuji o koupi a chci se predtim poradit. Celkem se mi zamlouvaji. Pokud nekdo ma typ na 2 gigove pameti DDR ktere budou fakcit na me sestave tak plz link.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- generix
- Začátečník

Re: OCZ 2048MB DDR 400MHz Gold GX XTC D
Taky jsem nad temito RAMkami dumal. Maj chipy Samsung UCCC, 2x1GB UCCC jsou dale A-data Vitesta, Corsair, Mushkin, Gskill, Patriot /a asi i jini/. Nejdrazsi jsou OCZ nejlevnejsi A-data, Corsair, Patriot. Zvolil jsem zlatou stredni cestu ty GSKILLy , mam board DFI NF4 Lanparty Ultra a na dfi-street.com je o techto pametech celkem obsahle forum a vychazeji asi nejlip v pretaktovani. Cena vice prijatelnejsi nez OCZ {cca 7500 vs 6000 s dani}.Recon píše:ma nekdo zkusenosti s temito ramkami? uvazuji o koupi a chci se predtim poradit. Celkem se mi zamlouvaji. Pokud nekdo ma typ na 2 gigove pameti DDR ktere budou fakcit na me sestave tak plz link.