- Nejnižší ceny grafických karet ATi -
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- no-X
- Středně pokročilý
- Nejnižší ceny grafických karet ATi -
Protože se odkazy na nejnižší ceny postované v jednotlivých tématech trošku ztrácejí, bude vhodnější je vkládat do samostatného threadu. Samozřejmě sem nemá cenu linkovat ceny všech verzí a modelů Radeonů, které jsou na trhu, ale spíš ty, na které se odkazujeme v ostatních threadech (tzn. mainstream, nejoblíbenější modely a nejvýkonnější karty). Takže stačí postnout link na konkrétní shop, model a cenu. (Cenu prosím uvádějte finální, tedy s daní).
Sledujte také http://zbozi.seznam.cz/
Sledujte také http://zbozi.seznam.cz/
Naposledy upravil(a) no-X dne sob 28. dub 2007, 10:49, celkem upraveno 45 x.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- no-X
- Středně pokročilý
Aktualizováno:
X1600 PRO - různý pokles cen u všech verzí (obyč, IceQ, AGP...)
X1600 XT - beze změny
X1800 (všechny standardní verze) - vyprodáno
X1800GTO IceQ3 - mírný pokles ceny
X1900GT - pokles ceny u všech verzí
X1800XT-PE/TOP - ceny zůstávají, mizí z některých ceníků
X1900XT/XTX - beze změny (všechny verze)
X1600 PRO - různý pokles cen u všech verzí (obyč, IceQ, AGP...)
X1600 XT - beze změny
X1800 (všechny standardní verze) - vyprodáno
X1800GTO IceQ3 - mírný pokles ceny
X1900GT - pokles ceny u všech verzí
X1800XT-PE/TOP - ceny zůstávají, mizí z některých ceníků
X1900XT/XTX - beze změny (všechny verze)
- godlike
- Středně pokročilý
-
Krasna cena za XTX!!
http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00035004
http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00035004
Naposledy upravil(a) godlike dne úte 8. srp 2006, 22:11, celkem upraveno 2 x.
Mac...
- no-X
- Středně pokročilý
- hps
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
X1900GT za 6200Kč
http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... kod_obch=1
Konecne si muzu koupit kartu svych snu
S takovou se X1800GTO nevyplatí cenový rozdíl je 500Kč.
- no-X
- Středně pokročilý
- Shit
- Odborník PCT
Promiň, alehps píše:X1900GT za 6200Kč
Cena "papírově" krásná, ale dostupnost ve hvězdách... @ takže až bude skladem, je cena neznámá...obchod.cz píše:běžná doba dodání je 3 až 10 dnů - přesnější termín na dotaz
P.S.: Kdy to bude smazáno - typuji cca do 1 hod. A to je přesně to, nač narážím zde
- no-X
- Středně pokročilý
Tohle jsme tu probírali před měsícem, před rokem a jak se zdá, je to třeba probírat stále znovu... Pokud si myslíš, že cena půjde nahoru, můžeš si to myslet dál, tvůj názor ti nikdo zakazovat nebude.
Já si jen vzpomínám na situaci před necelým rokem, kdy se krátce po uvedení X1800XT objevily ceny v e-shopech s +- čtrnáctidenní dostupností. Kolik lidí tu psalo, jak půjde cena nahoru, až karty dorazí a jak se tím jen snaží nalákat lidi... si to ještě můžeš najít No, šla cena X1800 vůbec během minulého roku někdy nahoru? Ne. Jakmile byly karty skladem, šla cena dolů, protože je měli skladem či k dispozici všichni a kdyby cenu nesnížili, nebyli by konkurenceschopní, protže se vždycky najde někdo, kdo cenu sníží, aby na sebe poukázal.
Každý obchod uvádí nějaké ceny, každý se tu může vyjádřit, jaké má s konkrétním obchodem zkušenosti, ale tvoje neustálé varování před všemi levnými obchody, je jaksi bezpředmětné. Co se vlastně lidem snažíš říct? Na mě to působí, jako kdybys psal: "Nenakupujte tam, kde je nejlevněji, protože to na vás jenom hrajou, nakupujte rovnou tam, kde mají draho."? Nebo je to pokus o pomlouvání konkurence? Vážně tomu nerozumím.
Každý může prodejce kontaktovat a zeptat se na přesnou dostupnost. A pokud někdo jiný nabídne nižší cenu dřív, tak se každý může svobodně rozhodnout pro jiného prodejce. Nebo si myslíš, že někdo bude na švého" prodejce bláhově čekat, i když už budou ostatní nabízet levněji? Stále se snažím pochopit, před čím se vlastně pokoušíš varovat, nebo na co upozorňuješ... a nedaří se mi to. Možná by tomu prospělo i pár názorů od ostatních...
Já si jen vzpomínám na situaci před necelým rokem, kdy se krátce po uvedení X1800XT objevily ceny v e-shopech s +- čtrnáctidenní dostupností. Kolik lidí tu psalo, jak půjde cena nahoru, až karty dorazí a jak se tím jen snaží nalákat lidi... si to ještě můžeš najít No, šla cena X1800 vůbec během minulého roku někdy nahoru? Ne. Jakmile byly karty skladem, šla cena dolů, protože je měli skladem či k dispozici všichni a kdyby cenu nesnížili, nebyli by konkurenceschopní, protže se vždycky najde někdo, kdo cenu sníží, aby na sebe poukázal.
Každý obchod uvádí nějaké ceny, každý se tu může vyjádřit, jaké má s konkrétním obchodem zkušenosti, ale tvoje neustálé varování před všemi levnými obchody, je jaksi bezpředmětné. Co se vlastně lidem snažíš říct? Na mě to působí, jako kdybys psal: "Nenakupujte tam, kde je nejlevněji, protože to na vás jenom hrajou, nakupujte rovnou tam, kde mají draho."? Nebo je to pokus o pomlouvání konkurence? Vážně tomu nerozumím.
Každý může prodejce kontaktovat a zeptat se na přesnou dostupnost. A pokud někdo jiný nabídne nižší cenu dřív, tak se každý může svobodně rozhodnout pro jiného prodejce. Nebo si myslíš, že někdo bude na švého" prodejce bláhově čekat, i když už budou ostatní nabízet levněji? Stále se snažím pochopit, před čím se vlastně pokoušíš varovat, nebo na co upozorňuješ... a nedaří se mi to. Možná by tomu prospělo i pár názorů od ostatních...
- godlike
- Středně pokročilý
-
Je to dred jen cenach a o zadnychm kafrani proc nejde to a tamto..vubec s tim nemam problem..Ty asi jo ze? nechapu..vsechno bych to smazal a nechal jen posty o cenach..ach boze to je cenzura jak za totace Az to no-x smazne mam navrh na zmenu jeho nicku na Sladek..(pro neznale ty byl ten mr.Bean kerej sefoval uradu ktery mel za komancu na starost cenzruru sdelovacich prostredku uf )
BTW..ukazte me bezny e-shop ktery drzi takovyto HW skladem,zadnej..ani CC...
BTW..ukazte me bezny e-shop ktery drzi takovyto HW skladem,zadnej..ani CC...
Mac...
- Shit
- Odborník PCT
A právě proto je klidně možné, že až budou karty skladem, bude cena v kšeftě "B" ještě nižší než ve kšeftu "A" (nebo naopak) - neboli až bude až bude zboží skladem, dělejme průzkumy.no-X píše:Jakmile byly karty skladem, šla cena dolů, protože je měli skladem či k dispozici všichni a kdyby cenu nesnížili, nebyli by konkurenceschopní, protže se vždycky najde někdo, kdo cenu sníží, aby na sebe poukázal.
Že cena zboží skladem může být jiná než když je dodací lhůta neznámá - je celkem jedno, jak shop tuto situaci nazve (do 3 - 10-ti dnů, na dotaz, běžně do "X" dnů atd). Ta cena skladem může být nižší, ale třeba i vyšší než se uvádí... Cenu sice stlačuje konkurence - v tom s Tebou souhlasím, ale tohle není jediný faktor, který ovlivňuje cenu zboží -> takže až budou karty skladem, udělej průzkum znovu -> třeba bude výsledek stejný nebo nebude. A tohle mně jde.no-X píše:Co se vlastně lidem snažíš říct?
Samozřejmě - Mě jde o to, že cena v čase zakoupení produktu může být u konkurence jiná - třeba i nižší... Takže dělat cenový průzkum na zboží, které není skladem je podle mně ptákovina. Co je lidem platné, že shop "XYZ" je papírově nejlevnější, když zboží defakto nemá....no-X píše:Každý může prodejce kontaktovat a zeptat se na přesnou dostupnost. A pokud někdo jiný nabídne nižší cenu dřív, tak se každý může svobodně rozhodnout pro jiného prodejce.
Vezmi to z jiné strany: Pokud zboží "X" má pouze jeden shop skladem, tak si může dovolit mít cenu vyšší než shop "B", který má prdlajs... Až bude mít zboží i shop "B", tak i shop "A" zlevní.... a až pak porovnávej...
- Pavlis
- Začátečník
-
2Shit vubec nechapu o co ti jde, tohle ma pouze informativni charakter a to jestli je zbozi skladam nebo neni prece neni dulezite(to neodpovida dostupnosti/nedostupnosti zbozi). Jak pise godlike jestli si myslis ze vsichni budou kvuli tobe drzet karty skladem tak to ses velkej snilek.
Pro me ma tenhle thread smysl pokud pro tebe ne tak sem furt nekafrej
Pro me ma tenhle thread smysl pokud pro tebe ne tak sem furt nekafrej
- hps
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takže NEShit píše:Promiň, alehps píše:X1900GT za 6200Kč
S takovou se X1800GTO nevyplatí cenový rozdíl je 500Kč.Cena "papírově" krásná, ale dostupnost ve hvězdách... @ takže až bude skladem, je cena neznámá...obchod.cz píše:běžná doba dodání je 3 až 10 dnů - přesnější termín na dotaz
P.S.: Kdy to bude smazáno - typuji cca do 1 hod. A to je přesně to, nač narážím zde
Dobrý den,
tento produkt bude dostupný koncem tohoto týdne.
V případě dalších dotazů mne prosím kontaktujte.
S pozdravem
- no-X
- Středně pokročilý
Jak už bylo řečeno, nikdo si nedrží skladový zásoby, protože by nemohl reagovat na vývoj cen. A jak vidíš, diskutovaná karta bude dostupná koncem týdne, tzn. 2-3 pracovní dny, což je u většiny zboží normální dodací doba...Shit píše:Takže dělat cenový průzkum na zboží, které není skladem je podle mně ptákovina. Co je lidem platné, že shop "XYZ" je papírově nejlevnější, když zboží defakto nemá....
- godlike
- Středně pokročilý
-
Smarja noxi promazej to tyhle kydy me vubec nezajimaj..
http://www.rsc-computers.cz/
Sapphire X1900 GT 256MB
Cena s DPH: 6.177,-
//edit by no-X: Ale kdepak, nepromažu, ještě to tu pár dní nechám. Shit by měl pocit, že ho diskriminuju, stěžoval by si u Wilika, ten by mě pak neměl rád, protože by ho kvůli mě někdo otravoval a ztrátu Wilikovy přízně bych duševně zvládal velice špatně
http://www.rsc-computers.cz/
Sapphire X1900 GT 256MB
Cena s DPH: 6.177,-
//edit by no-X: Ale kdepak, nepromažu, ještě to tu pár dní nechám. Shit by měl pocit, že ho diskriminuju, stěžoval by si u Wilika, ten by mě pak neměl rád, protože by ho kvůli mě někdo otravoval a ztrátu Wilikovy přízně bych duševně zvládal velice špatně
Mac...
- DEXTER507
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý
-
Mrknete na rsc..ja malem spad ze zidle )) noxi tvoje prognoza moc dlouho nevydrzela ohledne ceny 1900XT Oproti cene 1900XT 512MB nema NV vubec nic!GTX stoji 13-14 )) 7900GT 7-7,5 Musej zlevit..
Sapphire X1900 GT
Cena s DPH: 5.820Kc,-
Sapphire X1900XT 512MB
Cena s DPH: 9.032,-Kč
TO JE NAREZ!!!! radim je buh
Co na to SHIT? Nic
Sapphire X1900 GT
Sapphire X1900XT 512MB
Co na to SHIT? Nic
Mac...
- Radim Štěpanec
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Neoficiální cena X1900XTX je cca 8600 bez DPHgodlike píše:Mrknete na rsc..ja malem spad ze zidle )) noxi tvoje prognoza moc dlouho nevydrzela ohledne ceny 1900XT Oproti cene 1900XT 512MB nema NV vubec nic!GTX stoji 13-14 )) 7900GT 7-7,5 Musej zlevit..
Sapphire X1900 GT
Sapphire X1900XT 512MB
Co na to SHIT? Nic
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
- no-X
- Středně pokročilý
- Shit
- Odborník PCT
godlike píše:Co na to SHIT? Nic
Nějaký problém u kolegy? U mně není, jak u Tebe? Co tím chtěl autor říci? Asi nic... Já si narozdíl od jiných "neodporuji".Shit píše:Ta cena skladem může být nižší, ale třeba i vyšší než se uvádí...
Naposledy upravil(a) Shit dne čtv 10. srp 2006, 23:18, celkem upraveno 1 x.