Puddle jumper mod (Stav: Gate Open)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

mee.too píše:...jo slibowal si ze zistis jaxe menuje(a kolik stojí) ten plast , wypadá že se s nim dá dobře pracowat
Mám to od známýho co má reklamku. Má pučenej můj aerograf, takže tam budu muset stejně brzo skočit a zjistím to při té příležitosti. Udělal jsem ještě odpoledne video práce s tím plastem. Rýhy jsou předříznuté podle pravítka, ale jenom naznačené. Samotné proříznutí už je vidět na tom videu. Nehodil jsem tam ještě hudbu, tak si při tom kdyžtak pusť(te) potichu winamp nebo cokoli jinýho. Video má 9,44MB a trvá 2:11. Je to točené foťákem, takže nic extra, ale mohlo to být horší.

VIDEO "Řezání"
Naposledy upravil(a) Godric dne čtv 4. zář 2008, 19:30, celkem upraveno 2 x.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Ze začátku jsem si to nedokázal vůbec představit, ale teď se to začíná rýsovat a vypadat velice slušně. Nestálo by za to si pohrát i s tvarem přední masky (i když to asi nejde kvůli rozměrům)? Stále mě tam chybí něco z antické technologie, ale ... mod stále není hotový.

Jinak na první mod velice slušně, má to své originální nápady.

P.S: Už se těším až to uvidím naživo
iwhy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwhy »

Ten plast sa vola HPS...HPS doska. Mam toho doma kopu, len nepouzivam to kvoli tomu ze mi to pripada moc mäkke teda radsej pouzivam odpadove plexi. Som ale zvedavy ako na tom bude drzat farba a ako sa bude spravat proti oderu, mozno to pouzivat zacnem :)
Athlon XP 2200+, Kingston 1GB, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W, 20" Viewsonic VX2025WM

IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
Dratek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dratek »

no zatim to vypada dobre uvidime jak to zvladnes dal drzim palce je to dobry mod :up:
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

dik za info o tom plastu
tu sem nasle nejakej cenik pro predstavu - slaby desky sou za krasnou cenu : http://www.arkin.cz/ukaz_cenik.php?naze ... polystyren

imho bys moh dopredu udelat treba vycuhujici model puddlejumperu kdyby se ti chtelo :-))
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

PachezZ píše:dik za info o tom plastu
tu sem nasle nejakej cenik pro predstavu - slaby desky sou za krasnou cenu : http://www.arkin.cz/ukaz_cenik.php?naze ... polystyren

imho bys moh dopredu udelat treba vycuhujici model puddlejumperu kdyby se ti chtelo :-))
To na co se divas je polystyren, sice pevnej, ale neni to to z ceho delam ja. Je to spis jak plexi (mam z toho pruhledny dily). Mozna by byl na takovouto praci i lepsi, ale zas do nej neudelas tak lehce diry atd.. U polystyrenu je dulezity vedet, ze pri rezani nebo hlavne gravirovani a rezani primou bruskou se zacne natavovat po chvilce. Udela se tam takova hmota, ktera pak zatuhava na frezkach a nebo se chyta kolem hran (musi se to pak zacistovat). Pri rezani pilkou je to zas vyhoda, jde to o dost rychleji, ale je otazka, jestli se to vyplati. Bohuzel jsem normalni plexi nesehnal na pruhledne dily, ted uz bych do nej sel asi radsi.
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Tak, dnes jsem konečně koupil v GES kotoučky do brusky a udělal sklíčka na ovládací panel. Mačkáním sklíček se bude ovládat diplay a taky asi zapínání a reset, protože na původní nápad už nezbylo místo.

FOTKY:

Bordel z řezání houževnatého polystyrenu
Obrázek

Sklíčka v masce + disp. (hrany samozřejmě přijdou vyhladit). Na displayi ještě bude upráva viz můj post z 8.8. 21:42
Obrázek

Detail na sklíčka
Obrázek
Naposledy upravil(a) Godric dne čtv 4. zář 2008, 19:33, celkem upraveno 3 x.
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

sakra ja budu cekat...sem fakt zvedavej co z toho vyleze a zacina to bejt dobry
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

tie kusky plexi su strasne huste, hrozne sa mi to paci. nevadilo by ti keby som podobne (len podobne) dal na svoju stargatovsku bednu? lebo ozaj to vyzera tak stargatovsky :-)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

martin850 píše:tie kusky plexi su strasne huste, hrozne sa mi to paci. nevadilo by ti keby som podobne (len podobne) dal na svoju stargatovsku bednu? lebo ozaj to vyzera tak stargatovsky :-)
Pokud jsem to pochopil ve tvem threadu, tak tu bednu delas pro nekoho, ne? Osobne mi nijak nevadi pokud to pouzijes, pokud se ti to libi, tak to klidne udelej. Ale je to spis styl Atlantis (tzn. melo by to byt trochu jine, nez klasicke SG co delas ty) tak se radsi zeptej toho, kdo ti to tema podle SG zadal jestli se mu to libi a kdyztak to udelej.
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

BTW: ty kousky plexi doufam budes jeste zahlazovat...je to dost kostrbaty
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

widoq píše:BTW: ty kousky plexi doufam budes jeste zahlazovat...je to dost kostrbaty
(hrany samozřejmě přijdou vyhladit) staci cist...a dys pouzijes mozek tak to je docela i jasný...
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Godric píše: Pokud jsem to pochopil ve tvem threadu, tak tu bednu delas pro nekoho, ne? Osobne mi nijak nevadi pokud to pouzijes, pokud se ti to libi, tak to klidne udelej. Ale je to spis styl Atlantis (tzn. melo by to byt trochu jine, nez klasicke SG co delas ty) tak se radsi zeptej toho, kdo ti to tema podle SG zadal jestli se mu to libi a kdyztak to udelej.
jaj tak, to si ma zabrzdil :-) no to sa musim teda spytat urcite, lebo on je taky SG maniak a ja som videl asi 2 diely toho aj to som pritom ranajkoval
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

No nekdo tu psal ze je to HPS deska a to co sem nasel byla hps deska, muzes teda pls najit nekde cenik apod, bo to vypada jako dobrej matros...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

no najdes to i pod oznaceni HIPS, cesky vysoce houzevnaty polystyren, taky ho ted doma mam
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

masakr_cz píše:no najdes to i pod oznaceni HIPS, cesky vysoce houzevnaty polystyren, taky ho ted doma mam
Radsi urychlene najdu co to DOOPRAVDY je, protoze znam polystyren penovej a polystyren houzevnatej a ani jedno z toho to neni (rozhodne se material ze ktereho delam to celo napriklad nevyrabi pruhledny, zatimco v nabidce houzevnateho polystyrenu pruhledna je) Navic ty sklicka sou prave z polystyrenu a rozhodne to neni stejnej matros, jak ta deska.
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

ty sklíčka vypadají na polykarbonát, mám ho doma pár kusů a dělal jsem z něj nádobku na čerpadlo, docela dobře se s tím pracuje, do hrany aku vrtačkou s klidem můžeš našroubovat vrut a nic nepraskne(to bys mohl skusit) dá se to i zastudena ohýbat ale je na to potřeba opravdu velká síla
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

zatim to vypada paradne,doufam ze se ti bude darit aji dal :D
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Takže teď nemám moc čas a opět sem byl pryč, ale snad se na to dnes vrhnu (potřebuju udělat nějaký shoppnig kvůli distančním sloupkům) a pak můžu pokračovat. Vyhladil sem těch osm sklíček a bylo to teda hromada práce... Takhle nějak vypadá výsledek:

Obrázek
Naposledy upravil(a) Godric dne čtv 4. zář 2008, 19:33, celkem upraveno 3 x.
svetma
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Zlín, Lhotka (taková prdel světa my GPS 49°13'48.6"N,17°35'17.51"E)

Příspěvek od svetma »

čím víc to sleduju tím víc se mi to začíná líbit jen tak dál chlape :up: :up:
žeru krávy chráním jetel :P
Odpovědět

Zpět na „Projekty“