Problem s PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
svk_xeon
Nováček
Nováček

Problem s PC

Příspěvek od svk_xeon »

Mam jeden maly problem s pc. Hocikedy sa let tak restartuje. Myslel som, že je to systemom ale všetko som nahodil odznova a stále. Kedykoľvek mi zamrzne stroj ked nieco hrajem alebo pozeram film a pod. Neviem cim to je a tak sa chcem spytat ci by mi nevedel niekto poradit co s tym alebo či neexistuje nejaky program s ktorym by som to vedel zistiť...

Diki. :-D

//edit Jája: přesun z ostatní HW
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

skus vypnut automaticke restarty ked ich mas zapnute
ak nie tak:
mas dobre nasazene cladice?
aku mas graficku a zostavu
skusal si inu graficku
vyskusaj podtaktovat
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

napis sestavu

jakej mas zdroj?

co teploty?
....ze by to byl MELOUN
svk_xeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od svk_xeon »

Takuto mam zostavu:
Foxcoon NF4UK8AA
Athlon 64 3000+ [s939]
2 x DDRAM 256 PQI 400
ASUS GeFOrce EN6600GT TOP 128MB
Eurocase 500W
Hitachi 80GB

Teplotu grafiky sa mi pocas hrania vysplhala na 120 stupnov...
Chladice vyzeraju byt OK...
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

zamrzne ti pouze obraz a musis jen na tvrdo restartovat?

podival bych se na teploty u grafiky a hlavne na chladic jestli neni zanesenej prachem atd.
podivej se na stabilitu jednotlivych vetvi a jejich hodnoty
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
hps
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hps »

Ta grafika se ti vaří.No není divu že se ti to restartovalo bude to chladičem ten určitě nebude OK :(
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

to by me zajimalo jak si muzes byt tak jisty
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Don píše:to by me zajimalo jak si muzes byt tak jisty
Asi tým 120˚C. Ale skús dať ruku na chladič grafiky či je sa dá udržať ak nie tak je zle.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

svk_xeon píše:Takuto mam zostavu:
Teplotu grafiky sa mi pocas hrania vysplhala na 120 stupnov...
Chladice vyzeraju byt OK...
Měral jsi to kde? Mě taky catalist 5.11 ukazoval na X1800Xl 98°C. :roll:

Takže test rukou, pokud je chladič chladný tak může být špatně nasazený ( teda jestli máš refernční tak asi ne ). Nainstaluj novější drivery.

Edit: Není náhodou pasivně chlazená?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

Josko píše:
Don píše:to by me zajimalo jak si muzes byt tak jisty
Asi tým 120˚C. Ale skús dať ruku na chladič grafiky či je sa dá udržať ak nie tak je zle.
to je sice pravda moje deska mi napr. ukazuje teplotu chipsetu 13°C coz je blbost protoze se na nem neda udrzet ruka a ma tak 70°C

takze jak jsi napsal bylo by vhodne si "sahnout na svaba" a bude jasno... pokud to neni sestava a neprisel by o zaruku... coz je na h*

a aby kazdy rok vozil sestavu na reklamacku kvuli tomu aby mu vyfoukali bordel ze skrine na to bych se vys*
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“