ICQ-PROBÉM SE SMAJLÍKY A T-ZERS!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Zamčeno
Zabral68
Začátečník
Začátečník

ICQ-PROBÉM SE SMAJLÍKY A T-ZERS!

Příspěvek od Zabral68 »

Zdravím Všechny na foru a potřeboval bych poradit!Mám nainstalované nové ICQ(5.1) asi už měsíc.Všechno bylo dosud O.K,ale včera se mi stala zajímavá věc!Při komunikaci s kýmkoliv mi zmizli smajlíci a i T-zers.Do nastavení jsem se díval a nikde tam není něco na obnovení těchto věcí.Zkoušel jsem si změnit i staré smajlíky za nové.Vše proběhlo normálně,ale opět při psaní zpráv komukoliv chybí kolonka na smajlíky a T-zers.Zkoušel jsem samozřejmě i několikrát nové nainstalování ICQ 5.1,ale se stejným výsledkem,smajlíky ani T-zers posílat nemohu,vůbec tam nejsou.Můžete mi někdo poradit?Předem děkuji.
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

tam kde jsi měl lištu se smajly máš teď jen čáru ... stačí na to hodit dvojklik a ta lišta se ti obnoví ;-)
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Zabral68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zabral68 »

Martin Kusyn píše:tam kde jsi měl lištu se smajly máš teď jen čáru ... stačí na to hodit dvojklik a ta lišta se ti obnoví ;-)
Díky.
8-)
Xander
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xander »

boha jeho, přejdi na mirandu ;) /ot
exHackintosh, nyní Win11 | JONSBO D33 | 13700K | SF1000 | TUF Gaming B760M Plus Wifi D4 | BeQuiet Silent Loop 3 | 64Gb DDR4 @3200/16 | MSI 5070Ti Gaming Trio 16Gb | System SSD EVO 970 | Cache SSD 980 | Data SSD SN850X + 2x 4Tb HDD + G-Drive 24Tb | BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer | G400s se spínači HUANO brown silent + Lemokey P1 Pro(Wingtree LichiCX Silent Yogurt Linear) + Arctis Nova 5 + 5D Classic + R6ii | MBP M4 Pro 14"
Zabral68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zabral68 »

Xander píše:boha jeho, přejdi na mirandu ;) /ot
Tak to byl pěkný omyl!!
:lol:
Igz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igz »

Zabral68 píše: Tak to byl pěkný omyl!!
:lol:
Nie, ze by som tu chcel rozbiehat flame, ale NEBOL !!!
Ti poslem screen mojej Mirandy, potom Ti napisem to co vie a cele ICQ 5.1 moze ist niekam... T-zerts, ktore obsahuje obsahuje par hier, flashove animacie (Priznavam ale, ze ta ovca so samopalom z 20tych rokov sa mi naozaj pacila :)) ) a par somarin naozaj nepotrebujem... A okrem chabeho VoIP nevie ICQ nic !!! Nehovoriac o prisernom Kontakt liste, vsade sama reklama a nic to nevie...
Dakujem, neprosim... !!!

Miranda ForEver !!!
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Xander píše:boha jeho, přejdi na mirandu ;) /ot
Miranda sice mozna JE lepsi nez ICQ, ale takovy prispevek urcite jeho problem nevyresi... prosim vyvaruj se napriste prspevkum ktere neresi dany problem, diky.

(nehlede na to, ze kdyz budou vsichni pouzivat Mirandu a spol, tak zadna ICQ sit nebude ani existovat)

vzhledem k tomu ze je to jiz vyreseno zamykam.
Toshiba Tecra A6
Zamčeno

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“