Sekani v new Neru - 7.2.3.2b_csy

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
kernel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sekani v new Neru - 7.2.3.2b_csy

Příspěvek od kernel »

Mam nasledujici problem a dotaz. Dost dlouho jsem pouzival Nero Nero-7.0.8.2_csy_no_yt, A kvuli hardcore spyvaru jsem formatoval a presel na novou verzi.
Ted mam Nero-7.2.3.2b_csy_no_yt.
Problem je ve zpusobu vypalovani a vlivu na PC.
Pri paleni drive sem nedelal vylozene prasarny, ale normale jsem sjizdel weby s cca 10 tabama v Opere 8, poslouhal Winamp, tahal pres DC++ a podobne.
Kazdy medium bylo OK a zasobnik(keš) nikdy neklesl pod 90%.

Nyni s aktualni verzi( Nero-7.2.3.2b_csy_no_yt.exe ) a mesic starym systemem(aktualni antivir i 2xanispyware), se mi to seka tak ze nemuzu ani kontinualne psat v Mirande a prohlizeni webu ci koukani na .avi je jak fotolabum.
Zatizeny CPU je kolem 75% a Nero ho vytezuje pouze na 15-20%, download i upload je podle NetLimiteru 2 asi 10% pasma.
Chovam se k mediim mnohem lepe nez minule a je to cca o 80% pomalejsi(PC) a seka se mnohem vic.
Mehaniku mam Lite-On 1693S(s nerem vyuzivanym Smart X a BurnProf),
Media pali stale stejne kvalitne(funguji) ale za mnohem krvavejsi cenu .

Tak mam dotaz je to chyba jen na mem PC nebo ma aktualni verze Nera naky skryty bug(ono oznacit verzi SW pismenem uz neco znamena napr. totalcmd 6.54a)

thx
Knowledge is our currency.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

DMA zapnutá?
Bathory
kernel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kernel »

lol, tak to fakt diky.
Ale irituje mne ze v dobach SP2 a nForce driveru z tohoto roku tam nekdo propasuje"pouze PIO".
Ale tak me napada, ze asi vg predchozich nastavenich bylo PIO, ale jely skorem 2 roky bez reinstalu, tak mozna nevedomky.

Diky moc, borce, moje EGO dostalo primy zasah :D
Knowledge is our currency.
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“