Mam nasledujici problem a dotaz. Dost dlouho jsem pouzival Nero Nero-7.0.8.2_csy_no_yt, A kvuli hardcore spyvaru jsem formatoval a presel na novou verzi.
Ted mam Nero-7.2.3.2b_csy_no_yt.
Problem je ve zpusobu vypalovani a vlivu na PC.
Pri paleni drive sem nedelal vylozene prasarny, ale normale jsem sjizdel weby s cca 10 tabama v Opere 8, poslouhal Winamp, tahal pres DC++ a podobne.
Kazdy medium bylo OK a zasobnik(keš) nikdy neklesl pod 90%.
Nyni s aktualni verzi( Nero-7.2.3.2b_csy_no_yt.exe ) a mesic starym systemem(aktualni antivir i 2xanispyware), se mi to seka tak ze nemuzu ani kontinualne psat v Mirande a prohlizeni webu ci koukani na .avi je jak fotolabum.
Zatizeny CPU je kolem 75% a Nero ho vytezuje pouze na 15-20%, download i upload je podle NetLimiteru 2 asi 10% pasma.
Chovam se k mediim mnohem lepe nez minule a je to cca o 80% pomalejsi(PC) a seka se mnohem vic.
Mehaniku mam Lite-On 1693S(s nerem vyuzivanym Smart X a BurnProf),
Media pali stale stejne kvalitne(funguji) ale za mnohem krvavejsi cenu .
Tak mam dotaz je to chyba jen na mem PC nebo ma aktualni verze Nera naky skryty bug(ono oznacit verzi SW pismenem uz neco znamena napr. totalcmd 6.54a)
thx
Sekani v new Neru - 7.2.3.2b_csy
- kernel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Sekani v new Neru - 7.2.3.2b_csy
Knowledge is our currency.
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- kernel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
lol, tak to fakt diky.
Ale irituje mne ze v dobach SP2 a nForce driveru z tohoto roku tam nekdo propasuje"pouze PIO".
Ale tak me napada, ze asi vg predchozich nastavenich bylo PIO, ale jely skorem 2 roky bez reinstalu, tak mozna nevedomky.
Diky moc, borce, moje EGO dostalo primy zasah
Ale irituje mne ze v dobach SP2 a nForce driveru z tohoto roku tam nekdo propasuje"pouze PIO".
Ale tak me napada, ze asi vg predchozich nastavenich bylo PIO, ale jely skorem 2 roky bez reinstalu, tak mozna nevedomky.
Diky moc, borce, moje EGO dostalo primy zasah
Knowledge is our currency.