Je lepší integrovaná GK nebo plnohodnotné řešení ? (AM2 PC)
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

A 17´´monitor ti nestačí? Znám jednoho co dělal v Autocadu na 12´´.
17´´ je dostačujících pokud neděláš úpravy obrázků, střihání filmů a pod.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Fox001
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No právě ta větší plocha monitoru je pro mě důležitější než grafický výkon proto asi zvolím tu variantu 1 s tím, že v budoucnu tu Grafiku v biosu prostě vypnu.
Z diskuze vyplynulo, že Základní deska s Int. GK je po dokoupení plnohodnotné grafiky výkonově stejná jako základní deska bez int. GK se stejnou GK.
Z diskuze vyplynulo, že Základní deska s Int. GK je po dokoupení plnohodnotné grafiky výkonově stejná jako základní deska bez int. GK se stejnou GK.
Naposledy upravil(a) Fox001 dne čtv 10. srp 2006, 13:38, celkem upraveno 1 x.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- Fox001
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jen pro upřesnění:
Inveror jsem už půl roku nepotřeboval
Naopak posledního půl roku jsem pracoval s fotkama (koupil jsem si novej digi foťák a doslova se teď trápím se střihem videa ze svojí svatby
aby taky ne na sestavě (1GHz Athlon, deska Soltek SL75-DRV4 512Ram
Hdd 120GB 17" CRT) to vše asi 3 roky staré. Hlavně ten promarněný čas a i místa by neuškoldilo, ale jde to i na této vykopávce.
Ten starý chci nechat manželce na surfování a práci s Wordem a Excelem.
Takže cokoli bude jen lepší. Jsem omezen na 25000,- za všechno tedy včetně monitoru. Mám podmínku, že to musí pekně vypadat, aby se to hodilo do obýváku. Proto ten LCD Jinak technologicky je samozřejmě lepší CRT monitor.
Inveror jsem už půl roku nepotřeboval
Naopak posledního půl roku jsem pracoval s fotkama (koupil jsem si novej digi foťák a doslova se teď trápím se střihem videa ze svojí svatby
aby taky ne na sestavě (1GHz Athlon, deska Soltek SL75-DRV4 512Ram
Hdd 120GB 17" CRT) to vše asi 3 roky staré. Hlavně ten promarněný čas a i místa by neuškoldilo, ale jde to i na této vykopávce.
Ten starý chci nechat manželce na surfování a práci s Wordem a Excelem.
Takže cokoli bude jen lepší. Jsem omezen na 25000,- za všechno tedy včetně monitoru. Mám podmínku, že to musí pekně vypadat, aby se to hodilo do obýváku. Proto ten LCD Jinak technologicky je samozřejmě lepší CRT monitor.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

A já sem snad psal, že si máš koupit CRTčko? 
Edit:Ale stejně kvůli těm fotkám bych koupil NEintegrovanou GK, klidně aj X1600.
Edit:Ale stejně kvůli těm fotkám bych koupil NEintegrovanou GK, klidně aj X1600.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Fox001
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ne nepsal,
ale v mém případě by to bylo řešení jelikož bych měl všechno co bych chtěl i ten X2 procesor a nemusel bych řešit ten integrovanej paskvil. Možná bych ještě ušetřil.
Velký monitor, plnohodnotná grafika i když nic moc, ale nejsem blázen v pubertě abych kupoval grafiku dražší než 3500,- Ve srovnání s tím co mám teď (FX5200 od nVidie) by byla suprová.
Jedinej nedostatek a to Obrovská a Těžká bakule přede mnou.
No ten 1 dva měsíce to jistí.
ale v mém případě by to bylo řešení jelikož bych měl všechno co bych chtěl i ten X2 procesor a nemusel bych řešit ten integrovanej paskvil. Možná bych ještě ušetřil.
Velký monitor, plnohodnotná grafika i když nic moc, ale nejsem blázen v pubertě abych kupoval grafiku dražší než 3500,- Ve srovnání s tím co mám teď (FX5200 od nVidie) by byla suprová.
Jedinej nedostatek a to Obrovská a Těžká bakule přede mnou.
No ten 1 dva měsíce to jistí.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- Fox001
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nemusí být zase taková pravda... ale o těch starších to platí určitě... já mám 17" CRT (AOC 7K+) co má už normu TCO03 a je to pohodka... prostě novější CRT monitory už jsou na dostatečný úrovni, že oči taky nekazí...Mr. Dirk píše:U CRTčka si zničíš oči.
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

LCD je LCD. Nastav obnovovací frekvenci na 60Hz a seď u toho 10-15h denně a poznáš. 
Edit: A vraťme se k původní problematice threadu.Nebo se sem mrkne Lord, Wilík nebo někdo podobný a dostanem ŽK.
Edit: A vraťme se k původní problematice threadu.Nebo se sem mrkne Lord, Wilík nebo někdo podobný a dostanem ŽK.
- Fox001
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem se rozhodl
Tak nakonec po dlouhé rozvaze, jsem si objednal tyto komponenty:
Procesor: ATHLON 3200+ AM2
Chladič: AC Freezer 64 pro
MB: ASUS M2N-E
Paměť: GEIL 2x512MB 667MHz s časováním 4-4-4-12
GK: GALAXY GF7300GT 256MB DDR3 128bit s chladičem Zalman
Disk: WD 250GB 16MB SATAII 7200ot
Case: GMC H-60 Phoong 2x120mm větrák
Zdroj: FORTRON 350W FSP350-60THN 120mm větrák
LCD: VIEWSONIC VP730 Height&Pivot 2xVGA DVI S/B 8ms
Takže jsem dal přednost variantěč. 3 tedy plnohodnotné řešení základní deska a přídavná GK do PCIe.
Takže jsem dal přednost variantěč. 3 tedy plnohodnotné řešení základní deska a přídavná GK do PCIe.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: Jak jsem se rozhodl
Jo to je v poho. Časem bych přikoupil 1GB RAM a možná aj novou GK.Fox001 píše:Tak nakonec po dlouhé rozvaze, jsem si objednal tyto komponenty: