nějak mi to tu ušlo ...

a byla to chyba ...
Zákaz odkazů v podpisu na cokoli kromě warezu apod. považuji za chybný krok ... vcelku by mě zajímalo, co k tomu koho vedlo ... komu to tak moc škodilo (osobně jsem navíc neměl v podpisu odkaz ve stylu www ddworld cz (aby někdo neřekl že dělám odkaz zase zbytečně), ale přímé odkazy na čláky o svých casemodding projektech

nemám čas dělat další články ještě sem ... ) ... naopak si myslím, že toto jen zvedne uroveň fora, kam budou chodit všichni a rádi, protože čím míń příkazů a zákazů tím líp a tohle je značný zásah ... očekávám, že stávajísí stav bude mít mírně vliv na snížení návštěvnosti a zvýšení uživatelské aktivity hledání nového fora, kde jsou ve stavu kdysi liberárního PCtuning fora ... Sorry, ale nemůžu si nevšimnout, že to nejsme mi, kdo hatí práci moderátorů a dalších kdo se stará o forum, ale začínáte mi silně připomínat českou ČSSD vládu, kdy přemíra nesmyslných zákonů a nařízení život jen komlikuje a rozhodně netěší ...
Narážky na mé odkazy (dotyčný ví

) si prosím někteří nechte od cesty a řekněte mi to příjmo .... hlavně najděte nějaký ... ve kterém jsem někoho poškodil, protože informace na něm uvedená nebyla k tématu a nebyla tazateli ku prospěchu - v tom je snad smysl internetového fora najít a poradit hodnotnou informací .... Mrzí mě, že to tady někdo bere jako reklamu

pokud je požadovaná informace v podobné kvalitě a jednoduchém znění jinde odkáži tam ... není ?! Ono se totiž dá celkem předpokládat, že nacházíme-li se na PCtuning foru tazatel si ho přečetl a požadovanou informaci nenašel a tedy se zeptá zde na pctuning foru, kde jinde se dá informace najít ... stejně se zase vrátí sem a diskuse bude v klidu pokračovat třeba už na jiné rovině a budeme o kus dále - prostě smysl internetového fora je naplňen
Na jiných forech nemám potíže odkázat na Pctuning ani na jiný web ... bez problémů, jsem stále čtenář všech a v poslední době se mi nelíbí vzájemná vzrůstající ignorace webů ...
naštěstí musím říci, že se to netýká mě (ddworld) a pctuningu! pracuje se na vzájemné spolupráci formou některých společných článcích navzájem se ignorovat nehodláme

vše je oficiální ...
nehodlám se připojit ke zvyku ignorace okolí, kdy budu potírat jekoukoli existenci ,,konkurence" (konkurence je vůbec vtipné slovo - těch několik málo SH/HW webů v ČR nelze považovat za konkurenci, ale za vítané spestření - alespoň je co číst - to byl hlavní důvod vzniku mého webu - hlavně ,,sobecký"
ABYCH MĚL CO ČÍST! proto upřímě nechápu tento postoj kdy stejně 90% je čtenáři všech ,,konkurenčních" magazínů ...
tak se ptám v souvislosti s podpisy: Čí to byl nápad, proč to najednou někomu vadilo, jak to najednou škodilo ... a co si od toho vůbec slibujete ?
věřím že nejsem jediný kdo si klade podobnou otázku ...
// na nikoho neutočím, nic moc nepožaduji jen konstatuji ...