Prosím o pomoc

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Miller51
Nováček
Nováček

Prosím o pomoc

Příspěvek od Miller51 »

Dobrý den.Potřeboval bych pomoc už nevím co mám dělat.Jsem tu nový,tak snad mi někdo pomůže.Už asi tak 4 dny se nemůžu zbavit podivného viru nebo co to je.Vypadá to asi takhle,jakmile zapnu internet,tak mi na dolní liště vyskočí žlutý trojůhelník s varováním,že mám na compu spawere a viry a jakmile na to kliknu,tak se mi otevře stránka,kde mě to odkazuje na koupi nějakého antivirového programu samozřejmě za peníze,nevím jak se toho zbavit,přešel jsem na Mozillu a tam problém není.Potřeboval bych jen poradit,jak se toho zbavit,aby my to tam každou vteřinu nevyskakovalo.Zkoušel jsme už snad všechno,projížděl jsme celý comp NOD32 a spoustou prográmků na odstraňování spywerů a jiných hnusů,ale nic nepomohlo,už nevím jak dál a formátovat se mi nechce:-(Jestli mi někdo poradí,tak mu budu dost vděčný.Mám Athlona 2200,512 DDR ram,GF 6600GT a 60disk,používám NOD32 asi tak 3 dny(,jinak jsem měl AVAST) a Kerio a asi tak 4 prográmky na odtsraňování spyweru.Děkuji předem za pomoc.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Zkus aspon funkcni trialku cca mesic...
http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... tispyware/
Mac...
Baron Prášil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Baron Prášil »

Anybody
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anybody »

Ja jsem mel to samy. Pomohl mi spysweeper. jednou projel a byl amen :wink:

Jeste muzes pouzit spybota je free ale musis si ho dobre nastavit
PC: (ASUS P5Q Pro, Intel C2D E8400@4GHz, Noctua NH-C12P, A-Data EXTREME DDR2 800+ 4x2GB @887MHz, MSI GTX660, Samsung F1 3.5" 640GB, WD Black 3,5" 1,5TB, Corsair VX450 450W, Samsung LCD 19" 943N) NTB1: Acer Aspire 1524WLMI + Tablet: Wacom Bamboo Pen&Touch; NTB2: Lenovo T410; NTB3: Lenovo T60; NAS1: Synology DS211j ; NAS2: Synology DS416
Miller51
Nováček
Nováček

Re: Prosím o pomoc

Příspěvek od Miller51 »

Potřeboval bych poradit od někoho,kdo používá za prohlížeč Mozillu.Při každém spuštění Mozilly se mi objeví chybové hlášení,že v zásuvném modulu došlo k neočekávané chybě a že je nutný Mozillu restartovat.Nevíte jak to mám odstranit nebo co mám blbě nastavený,používám jí jen krátce,takže nevim co a jak.Děkuji moc za radu.
bakaro
Nováček
Nováček

Re: Prosím o pomoc

Příspěvek od bakaro »

Miller51 píše:Potřeboval bych poradit od někoho,kdo používá za prohlížeč Mozillu.Při každém spuštění Mozilly se mi objeví chybové hlášení,že v zásuvném modulu došlo k neočekávané chybě a že je nutný Mozillu restartovat.Nevíte jak to mám odstranit nebo co mám blbě nastavený,používám jí jen krátce,takže nevim co a jak.Děkuji moc za radu.
Odinstaluj mozilu a nainstaluj si novou verzi.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Odeber plugin co to zpusobuje.

A hlavně si změn název threadu...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“