IRC

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

IRC

Příspěvek od Teuzz »

Řešil bych to na IRC, ale ono mi tak nějak nejde :roll:
Byl jsem odpoledne na PCT IRC a najednou jsem byl odpojen s hláškou Connection reset by peer (tzn. to samý, jako když vypnu router :twisted: ). Net ale jde a já se zpátky na IRC nemůžu připojit. A to nejen na PCT IRC, zkoušel jsem ještě něco na QuakeNet.org

Zkoušel jsem Operu, Xchat, Trillian, HydraIRC. Jde to jen přes jedno webové rozhraní, ale to má lag 2-56 minut podle nálady.
xchat píše:Perl interface loaded
* Looking up irc.i.cz
* Connecting to icz.irc.cz (193.85.232.219) port 6667...
* Connection failed. Error: Connection timed out
Cycling to next server in pct...
* Disconnected ().
Zkoušel jsem to i na zabezpečeném portu 9999, ale nic :-(

Bojím se, že by to mohlo bejt u ISP, což by mě fakt nas****, stačí, že mám na stole síto. :evil: Nějaké rady, co bych měl zkusit (jo, Mirandu už stahuju :roll: :wink: )? Znáte nějaké SCHOPNÉ nejlépe Java-applet rozhraní pro IRC? To si mám vážně napsat PHP "aplikačku"? :oops:
Burn in hell.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

zlkus port 80 (irc.i.cz)
0118 999 881 999 119 7253
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

cool.user píše:zlkus port 80 (irc.i.cz)
njn, vyřešeno, THX :)
Burn in hell.
brm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brm »

v pripade problemov s irc.i.cz mozes skusit:

irc.felk.cvut.cz
irc.cis.vutbr.cz
irc.tuke.sk
irc.telecom.sk

:)
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

hobbes píše:v pripade problemov s irc.i.cz mozes skusit:

irc.felk.cvut.cz
irc.cis.vutbr.cz
irc.tuke.sk
irc.telecom.sk

Nemuzu, muze za to broadnet.cz, ktery celemu liberci zablokoval porty 6667 a 9999.
Burn in hell.
brm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brm »

Teuzz píše:Nemuzu, muze za to broadnet.cz, ktery celemu liberci zablokoval porty 6667 a 9999.
V tom pripade ano.. ale sa mi zda, ze na IRC su funkcne aj 6666, 6668, 6669.. ale terazky neviem, ktory server.. :) (asi rok som nebol na irc)
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

hobbes píše:
Teuzz píše:Nemuzu, muze za to broadnet.cz, ktery celemu liberci zablokoval porty 6667 a 9999.
V tom pripade ano.. ale sa mi zda, ze na IRC su funkcne aj 6666, 6668, 6669.. ale terazky neviem, ktory server.. :) (asi rok som nebol na irc)
no, oni uz blokli i 8080 :D
Burn in hell.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

tady máš seznam českých serverů IRCnetu včetně portů na kterých běží (jestli blokli jen 6667 tak si můžou zvysoka políbit Obrázek)

http://ircnet.cz/view.php?cisloclanku=2006080002
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

Teuzz píše:
hobbes píše:v pripade problemov s irc.i.cz mozes skusit:

irc.felk.cvut.cz
irc.cis.vutbr.cz
irc.tuke.sk
irc.telecom.sk

Nemuzu, muze za to broadnet.cz, ktery celemu liberci zablokoval porty 6667 a 9999.
Fuj, co to je za poskytovatele? Bud jsou to kreteni, se kteryma nechci nic mit nebo lamy, co si neumi vysledova a zablokovat toho, kdo dela problemy ;/
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Drom píše:
Teuzz píše: Nemuzu, muze za to broadnet.cz, ktery celemu liberci zablokoval porty 6667 a 9999.
Fuj, co to je za poskytovatele? Bud jsou to kreteni, se kteryma nechci nic mit nebo lamy, co si neumi vysledova a zablokovat toho, kdo dela problemy ;/
Bohužel, rychlé a stručnéé řešení pro velkou oblast. Za 490 mi nikdo jiny symetrickych 1024 ale neda :(
Burn in hell.
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

Teuzz píše:
Drom píše: Fuj, co to je za poskytovatele? Bud jsou to kreteni, se kteryma nechci nic mit nebo lamy, co si neumi vysledova a zablokovat toho, kdo dela problemy ;/
Bohužel, rychlé a stručnéé řešení pro velkou oblast. Za 490 mi nikdo jiny symetrickych 1024 ale neda :(
No kazdopadne je to od nich svinstvo... :(
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MIRC

Příspěvek od Manox »

mal by som otazocku pouzivam mirc vlastne chcem no a nejak sa mi tam nedari zadat proxi nastavenia vlastne dari ale stale je to nefunkcne vedel by mi niekdo strucne vysvetlit co a kam ??
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“