Můj osobní názor na tento thread je neměnný. Ale pokud to někomu pomůže k dobré koupi, tak budiž.no-X píše:.. jejichž existenci pokládají za zbytečnou...
P.S.: Se mnou už nenaděláš nic, můj názor se často liší od většiny uživatelů na PCT fóru.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
rekl bych, ze to byla reakce na no-x prohlaseni: "Cožpak se dostala pod 9k?"godlike píše:Sapphire X1900XT 512MB
Cena s DPH: 8990,-Kč
Uz dost Radime nebo se z toho zblaznime
No kupit ich kupis ale ne za take "ludove" ceny ako v CZ.Bohuzial nemam nikoho kto by mi to poslal...preto hladam niejaky GOOD obchod.ps47 píše:..pokial viem tak iceq3 karty na slovensku ani nekupis.zobrat ich z CZ ale nieje velky problem,ja si to tiez necham poslat (staci ked mas v CZ rodinu/znameho a nieje problem)..
OMG tak se snad kouknu na ty, co jsou tu uvedené, tak skoro každej posílá na Slovensko.EightBall píše:No kupit ich kupis ale ne za take "ludove" ceny ako v CZ.Bohuzial nemam nikoho kto by mi to poslal...preto hladam niejaky GOOD obchod.ps47 píše:..pokial viem tak iceq3 karty na slovensku ani nekupis.zobrat ich z CZ ale nieje velky problem,ja si to tiez necham poslat (staci ked mas v CZ rodinu/znameho a nieje problem)..