Vydelavani pres internet (za surfovani)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
KELIMEK
Nováček
Nováček

Vydelavani pres internet (za surfovani)

Příspěvek od KELIMEK »

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo mate nejake zkusenosti s vydelavanim pres internet. Konkretne mam na mysli treba reklamni banner v prohlizeci, za jehoz zobrazeni vam nejaka firma plati par centu/hod a podobne.. (spedia.net) Bezi mi tu totiz 24h denne PC, tak premejslim jestli by se toho nedalo nejak vyuzit..

//NoTHX - přesun ze SS
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Nebuď naivný....
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Treba system poskytovani reklamy na tvojem webu je vydelavaci prostredek. Dela to i jeden z ceskejch poskytovatelu reklamy. Za kliknuti na jejich banner zobrazeny na tvojich strankach dostanes naky halire. (ale nesmis na to klikat sam...oni to zjistej a maznou)

Jinak vydelavani je mozny, ale musis do toho sam investovat a casove je to v podstate nenarocny.
Muj otec je reglej treba tady http://starkitten-purrrs.net/ a hazi mu to nejaky penize, ale musel si mam dojem zalozit ucet u Zivnostensky a dat do toho neco.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pár halířů za den? hm... viz Axis :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Aneb kdo se smeje naposledy, ten se smeje nejlepe, takze ti, co rikaji, ze to je nesmysl, tak at si vezmou kapesnicky a jdou brecet do kouta.

Jinak pokud budes mit navstevnost 5000lidi za den a vsichni si kliknou, tak si vydelas velice dobre.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

widoq píše:Jinak pokud budes mit navstevnost 5000lidi za den a vsichni si kliknou, tak si vydelas velice dobre.
Jenže návštěvnost 5000 lidí za den nemá kdejakej web o h...u ... krom toho já ve svém okolí neznám člověka, co na tyhle kraviny kliká (mě nevyjímaje) :sigh:
Goldnoob team proud member!
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Tak napr:D
Nechte svůj web vydělávat - zapojte jej do affiliate programu INVIA.CZ

Provozujete své vlastní web stránky? Už Vás nebaví do nich stále jen investovat svůj drahocenný čas a znalosti a rádi byste na nich i něco vydělali? Chcete si vyzkoušet internetový marketing v praxi? Využijte šanci a zapojte se do affiliate programu INVIA.CZ.

Cestovní agentura INVIA.CZ již více než přes rok provozuje velmi úspěšný affiliate systém, tj. partnerský program ve kterém si i malé weby vydělají peníze za umístění reklamního kódu INVIA.CZ na web a následný prodej zájezdů do celého světa.

Nyní INVIA.CZ, největší online prodejce zájezdů v České republice, zprovoznila zcela novou v mnoha ohledech přelomovou verzi svého affiliate programu a tedy vydělávat peníze bude pro Vás ještě snažší.

Letní sezóna dovolených je stále ještě před svým vrcholem a tak právě nyní je ten nevhodnější okamžik nasadit náš affiliate program. Pokud svoji šanci promarníte, ideální podmínky pro zapojení se Vám naskytnou až příští rok.

Zaregistrujte se tedy již nyní: http://partner2.invia.cz/registrace/?referer=72377
Charakteristika affiliate programu INVIA.CZ

* provize 2 - 3 Kč za klik na reklamní formát INVIA.CZ
* provize 300 Kč za prodaný zájezd
* provize 10% pro Vás za každého zaregistrovaného uživatele
* žádné hranice pro vyplacení provize, vyplácí se hned když si požádáte
* není nutný Živnostenský list
* každý klik na banner převeden na provizi
* technická podpora přes e-mail, Skype i ICQ

Statistika affiliate programu INVIA.CZ

* systém využívá přes 1100 webů
* za poslední 3 měsíce vyplaceno přes 250 tisíc Kč na provizích

Affiliate systém INVIA.CZ si můžete v praxi prohlédnout např. na těchto webech:

* http://kreta.rovnou.cz/
* http://reality-show.panacek.com/
* http://egypt.webz.cz/

"Mohu porovnat s několika jinými systémy jiných společností z jiných oborů (tedy ne cestovní ruch) a musím říci, že Váš systém je zatím jediný, kde se provize skutečně dostaly k provozovateli webu." - David Smrkovský, autor webu http://egypt.webz.cz/
Dotazy & kontakt

* e-mail: partner@invia.cz
* telefon: +420 221 411 430

Využijte i Vy potenciálu své web stránky a nechte ji vydělávat. Zaplaťte si svůj investovaný čas. Zapojte se do affiliate programu INVIA.CZ..
Tento e-mail (obchodní sdělení) Vám byl zaslán v souladu s podmínkami užívání webzdarma.cz (viz http://www.webzdarma.cz/podminky.html).
Odhlášení od tohoto zasílání můžete provést na adrese http://www.webzdarma.cz/admin/.
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

widoq píše:Jinak pokud budes mit navstevnost 5000lidi za den a vsichni si kliknou, tak si vydelas velice dobre.
Pokud by ti na banner kliklo 0,5% návštěvníků, tak bys byl hodně rád, mi třeba na banner klikne průměrně jen 1 člověk na 800 zobrazení :x
Takže mi to s návštěvností 1800 /den vychází na 94Kč / měsíc, což akorát zaplatí hosting.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

je celkem jasný, že milionář z tebe nebude (i když výjimka se najde) ale je vidět, že to funguje 8-)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Já mám www stránky věnující se jedné počítačové hře a mám tam odkaz na zakoupení té hry na xzone. Z každého uskutečněného prodeje získám 5% z ceny hry. Ale rozhodně z toho pracháč nebudeš, většinou to je pár korun za měsíc. Taky si přes to kupuju hry na sebe a známé. Toto jsou výsledky za rok, co to používám:
Provize za tento měsíc: 45 Kč
Čekají na zpracování či zaplacení: 128 Kč (seznam)
Provize celkem: 1301 Kč
Některé měsíce to bylo 0Kč jiné tam toho bylo více, ale jak říkám, s jedním webem to moc nemá cenu. Ale pokud se podívám na větší projekty sdružující více stránek, např. hotgames, tak tam už to může vynášet více...
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

Jasper píše:Já mám www stránky věnující se jedné počítačové hře a mám tam odkaz na zakoupení té hry na xzone. Z každého uskutečněného prodeje získám 5% z ceny hry. Ale rozhodně z toho pracháč nebudeš, většinou to je pár korun za měsíc. Taky si přes to kupuju hry na sebe a známé. Toto jsou výsledky za rok, co to používám:
Provize za tento měsíc: 45 Kč
Čekají na zpracování či zaplacení: 128 Kč (seznam)
Provize celkem: 1301 Kč
chtěl bych se zeptat co to je za stránky, popř. jakou mají návštěvnost, abych
si to dokázal přepočítat na jiné projekty
Kolik lidí si třeba koupí nějakou hru ze 100000 návštěv ?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jsou to stránky s relativně malou návštěvností (www.polda5.cz). V době vydání hry, nebo nějakých událostí ohledně hry bylo kolem 1000 - 1500 unikátních návštěv, teď je to tak 100-150 za den. Ty provizní prodeje se realizují přes tu reklamu v pravém sloupci - eshop. Jinak jak jsem psal, je to velmi proměnlivé ty výsledky (alespoň v mojem případě). První měsíc to vydělalo něco přes 200, další měsíc nic, pak 500Kč, pak 3 měsíce nic atd...

Ale jak říkám, jsem přesvědčen, že u větších projektů (tematicky zaměřené na hráče her) to může vynášet celkem dobře...
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

zkoušel jsem teď reklamu invia.cz, ale na 3000 zobrazení fullbanneru klikl jen jeden návštěvník, tak tu reklamu dávám hned pryč. :x
//edit: ta invia se hodí spíše na web, který se věnuje cestování, na IT web je už snad i lepší to blbé aukro, když se mi na banneru zobrazují použité pc komponenty na prodej
Závit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Závit »

nevite o necem, kde by se dalo vybrat tema reklamy? napr. hudba, pocitace apod... ? a nevite treba o nejakych reklamach anglicky pro navstevniky, kteri nejsou z cr (treba ceske reklamy pro ceskou verzi, anglicke pro anglickou verzi)...

dik
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

V současné době je vše o ničem. Asi před 8 lety fungovala spedia.net a cashsurfers.com (přišly mi nějaké šeky), ale během roku společnosti (hlavně díky podvodníkům) tento systém reklamy zastavili (resp. přestaly vyplácet peníze).
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“