Protože jsem se dostal už do stádia, kdy dostávám více, než 100-200 nevyžádáných zpráv denně na mé nejstarší, ale stále využívané a potřebné email adresy, rád bych je filtroval nějakým spam filtrem. Používám email klient TheBat! společně s BayesIt filtrem, ale je na moderní spam již nedostačující.
Jaký software se vám zdá nejlepší (nejlépe jako plugin do TheBat), který se dá zálohovat při reinstalaci systému?
SPAM - nejlepší software na ochranu
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
SPAM - nejlepší software na ochranu
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: SPAM - nejlepší software na ochranu
Všechny e-maily si směruju na seznam, kde mají celkem spolehlivý filtr, který je hlavně automaticky a rychle aktualizován. Stahuju pak jenom ze seznamu. Složka spam je plná, každý den zhruba 30-60 zpráv, projdou asi 3, z toho dvě ještě Outlook vyhodnotí jako Spam..Lukke píše:...?
Burn in hell.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na jakou úroveň máš ten filtr nastaven?Teuzz píše:Všechny e-maily si směruju na seznam, kde mají celkem spolehlivý filtr, který je hlavně automaticky a rychle aktualizován. Stahuju pak jenom ze seznamu. Složka spam je plná, každý den zhruba 30-60 zpráv, projdou asi 3, z toho dvě ještě Outlook vyhodnotí jako Spam..Lukke píše:...?
já jsem se tam pokusil vytvořit ještě vlastní pravidla (nevím, jestli mají přednost před spamovým filtrem) a berou tak půlku filtr podobně ale něco občas projde až k outlooku.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na nejvyšší. Ještě jsem zapomněl říct, že cokoliv s koncovkou com směruju do té složky. Pokud mi někdo s takovou koncovkou píše, prostě si nastavím výjimku.karf píše:na jakou úroveň máš ten filtr nastaven?Teuzz píše: Všechny e-maily si směruju na seznam, kde mají celkem spolehlivý filtr, který je hlavně automaticky a rychle aktualizován. Stahuju pak jenom ze seznamu. Složka spam je plná, každý den zhruba 30-60 zpráv, projdou asi 3, z toho dvě ještě Outlook vyhodnotí jako Spam..
já jsem se tam pokusil vytvořit ještě vlastní pravidla (nevím, jestli mají přednost před spamovým filtrem) a berou tak půlku filtr podobně ale něco občas projde až k outlooku.
Burn in hell.