vytizeni procesoru

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vytizeni procesoru

Příspěvek od Gerbes »

prosim o pomoc,
zniceho nic najednou je procesor neustale vytizen minimalne na 19%??? pritom kdyz otevru spravce uloh, tak je 99% u necinnych procesu, ale presto je celkove vytizeni minimalne 19%. Taky se najednou zacal chod windows jakoby sekat, proste kdyz napriklad hejbu mysi, tak se vzdycky na chvilku zasekne... Jsem z toho pekne zoufalej a taky docela nas_anej. Projel jsem to NODem jestli to neni nejakej vir, ale nic to nenaslo, jeste zkusim ti projet anti-spywarem, ale nevim nevim... Dekuju za kazdou radu a pomoc
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gerbes »

no tak jsem to projel Ad-awarem a spybotem a nic... uz nevim co dal. Mam doma dva sesitovany pocitace a je to na obou :sad:
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

co otestovat ram, udelat defragmentaci a podivat do smartu disku
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gerbes »

tak na mym stejne jak se to objevilo, tak to zase zmizelo. Fakt to nechapu, ale uz je to normalni. Takhle bych to prisoudil treba stahovani nejakejch aktualizaci, i kdyz i to by melo byt ve spravci uloh normalne videt, ale na tom druhym to je furt. Nevim, budu to sledovat a kdyztak se jeste ozvu...
Jinak pameti jsou urcite v poradku, defragmentuju pravidelne a ani s diskama zadnej problem neni.
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

prosel bych to jeste spybotem a ad-aware... antivir atd. aby byla jistota
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
kao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kao »

. . no asi bych pořešil (přeinstaloval) WINy . .
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gerbes »

Kdysi jsem to kvuli tomu preinstalovaval, ale objevilo se to zas. Ted uz na to kaslu. Ten comp pujde stejne pryc. Asi ho dam babicce :lol:
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“