Chyba ve WinRaru
- tilps
- Nováček

-
Chyba ve WinRaru
Zdravim sthl jsem si hru X3 ma neco pres 4GB je zazipovana prvni soubor je s priponou rar a dalsi od r00 do r88 ke konci rozbalovani mi to napise ze mam nedostatek mista na disku [ pres 10GB] a ze nemohu spracovavat ve FAT32 soubory nad 4GB ze to jde jen v NTFS ale ja NTFS nemam protoze pouzivam dva win... win 2000 a win 98 kdyz to dam na NTFS ale protoze to win+9 neumi tak z 2000 neuvidim na oddil kde je win 98 a naopak tak proto... muze mi nekdo poradit???
- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

Re: Chyba ve WinRaru
Překopíruj všechny "rary" pod W2k na HDD, který je na NTFS..... Z W2k vidíš do W98...tilps píše:Zdravim sthl jsem si hru X3 ma neco pres 4GB je zazipovana prvni soubor je s priponou rar a dalsi od r00 do r88 ke konci rozbalovani mi to napise ze mam nedostatek mista na disku [ pres 10GB] a ze nemohu spracovavat ve FAT32 soubory nad 4GB ze to jde jen v NTFS ale ja NTFS nemam protoze pouzivam dva win... win 2000 a win 98 kdyz to dam na NTFS ale protoze to win+9 neumi tak z 2000 neuvidim na oddil kde je win 98 a naopak tak proto... muze mi nekdo poradit???
Od kdy je legální hra distribována v "rarech"?
- tilps
- Nováček

-
Jak na NTFS? ja zadny oddil nemam na NTFS ale vsechny ve FATkach.... a win98 stejne moc nepouzivam mam je jako jistotu kdyby se mi sesypaly 2000Shit píše:Překopíruj všechny "rary" pod W2k na HDD, který je na NTFS..... Z W2k vidíš do W98...tilps píše:Zdravim sthl jsem si hru X3 ma neco pres 4GB je zazipovana prvni soubor je s priponou rar a dalsi od r00 do r88 ke konci rozbalovani mi to napise ze mam nedostatek mista na disku [ pres 10GB] a ze nemohu spracovavat ve FAT32 soubory nad 4GB ze to jde jen v NTFS ale ja NTFS nemam protoze pouzivam dva win... win 2000 a win 98 kdyz to dam na NTFS ale protoze to win+9 neumi tak z 2000 neuvidim na oddil kde je win 98 a naopak tak proto... muze mi nekdo poradit???
Od kdy je legální hra distribována v "rarech"?![]()
- Shit
- Odborník PCT

Převeď W2k na NTFS pomocí utility "convert".tilps píše:....
- tilps
- Nováček

-
Neodbehne mi nic ze nejako neco nekam jinam a ja si ani neskrtnuShit píše:Převeď W2k na NTFS pomocí utility "convert".tilps píše:....
- tilps
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

Teoreticky ne a asi ani prakticky. Nic ale není absolutně 100%-ní...tilps píše:Neodbehne mi nic ze nejako neco nekam jinam a ja si ani neskrtnu
Praxe říká, že "jistota není prosperita" a zálohování důležitých dokumentů a vlastní práce je doporučováno před tímto "harakiri" zazálohovat na jiné medium....
Naposledy upravil(a) Shit dne pát 11. srp 2006, 22:43, celkem upraveno 1 x.
- tilps
- Nováček

-
Ted jsem fakt klidnejsiShit píše:Teoreticky ne a asi ani prakticky. Nic ale není absolutně 100%-ní...tilps píše:Neodbehne mi nic ze nejako neco nekam jinam a ja si ani neskrtnu![]()
Praxe říká, že "jistota není prosperita" a zálohování důležitých dokumentů a vlastní práce je doporučováno na jiné medium....
- Shit
- Odborník PCT

- tilps
- Nováček

-
Jo jdu na to jedinej dotaz omlouvam se za off topic ale proc nevidis jediny duvodu navratu?Shit píše:Součást W2k woken.tilps píše:kde prosimte ten convert sezenu? nejak sem koukal a nic
Běžnými wokenními postupy ne - ale pomocí "PM" ano. (Osobně nevidím jediný důvod návratu u W2k z NTFS z5 na FAT32....).tilps píše:Jo a jeste dokazu to vratit z5 do fatek?
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A ty nejaký vidíš ? Z win98 sa pomocou jedného softu dá normálne zapisovať a čítať z NTFS takže žiadny iný dôvod na to nemáš.Jo jdu na to jedinej dotaz omlouvam se za off topic ale proc nevidis jediny duvodu navratu?

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- zombux
- Odborník PCT

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
NTFS je mín náchylná k poškození, lepší bezpečnost, podpora větších souboru než 4GB....dost argumentů...
Taky mám ME na FAT a na stejném PC jest XP na NTFS
Převedeš asi takle...
spust prikazovy radek (Start/spustit/ napiš"cmd" bez uvozovek
zadej prikaz convert (oznaceni jednotky): s prepinacem /fs:ntfs
chces prevest jednotku C na ntfs: convertC:/fs:ntfs
pak dle instrukcí
Taky mám ME na FAT a na stejném PC jest XP na NTFS
Převedeš asi takle...
spust prikazovy radek (Start/spustit/ napiš"cmd" bez uvozovek
zadej prikaz convert (oznaceni jednotky): s prepinacem /fs:ntfs
chces prevest jednotku C na ntfs: convertC:/fs:ntfs
pak dle instrukcí