//Dzin: nicneříkající název threadu
Prosím poraďte
- Miller51
- Nováček

-
Prosím poraďte
Potřeboval bych poradit od někoho,kdo používá za prohlížeč Mozillu.Při každém spuštění Mozilly se mi objeví chybové hlášení,že v zásuvném modulu došlo k neočekávané chybě a že je nutný Mozillu restartovat.Nevíte jak to mám odstranit nebo co mám blbě nastavený,používám jí jen krátce,takže nevim co a jak.Děkuji moc za radu.
- honny
- Středně pokročilý

Firefox nebo Mozzila Suite?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Clant
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Miller51
- Nováček

-
A nestane se něco?Abych pak zapl Comp:-)a myslíš Datový port pro čtení Plug and Play na sběrnici ISA ve správci zařízení?Jinaj děkujiDzin píše:Zkus reinstal FF. A hlavne je videt že nestabilitu zpusobil zasuvny modul "plug in" takže ho odeber!!!! To dela často v jinych jazykovych modifikacích.....! nástroje/ sparve rozšíření a tam ...
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WTF???Miller51 píše:A nestane se něco?Abych pak zapl Comp:-)a myslíš Datový port pro čtení Plug and Play na sběrnici ISA ve správci zařízení?Jinaj děkujiDzin píše:Zkus reinstal FF. A hlavne je videt že nestabilitu zpusobil zasuvny modul "plug in" takže ho odeber!!!! To dela často v jinych jazykovych modifikacích.....! nástroje/ sparve rozšíření a tam ...
On mysli Zasuvny modul (plug-in) vo Firefoxe. konkretne odober pluginy o ktorych si myslis ze by mohli sposobovat problemy tu: Vo Firefoxe klikni na Nástroje - Správce rozšíření a tam mas pluginy.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Kdepak:)Miller51 píše:A nestane se něco?Abych pak zapl Comp:-)a myslíš Datový port pro čtení Plug and Play na sběrnici ISA ve správci zařízení?Jinaj děkujiDzin píše:Zkus reinstal FF. A hlavne je videt že nestabilitu zpusobil zasuvny modul "plug in" takže ho odeber!!!! To dela často v jinych jazykovych modifikacích.....! nástroje/ sparve rozšíření a tam ...
Jak psal Othrondir, jen ve FF:) tam se nic stat nemůže
- zombux
- Odborník PCT

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Miller51
- Nováček

-
Dzin píše:Psal sem reinstal FF "odebrat se vším, a pak nainstalovat"zombux píše:jenže on ten FF nemůže vůbec spustit tak jak ho chcete odebírat?
Me to delalo taky rozšířeníale bylo to OK pak sem upgradoval na vyšší verzi FF a už to ten plugin nechtelo:) byl kompatibilní jen se starší verzí
A můžeš mi prosím poslat nějakej odkaz na novější verzi FF.Zkoušel jsem odebrat ty pluginy ale nepomáhá to.Ono to ani tak moc nevadí,zobrazí se jen ta chybová hláška,zavřu to,ale po čase mi celý FF spadne.Jak říkám mám ho jen krátce ale k Exploureru se mi vracet nechce.Děkuji moc.
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na stiahnutie tu je verzia 1.5.0.6 tj. zatial najnovsia ak sa nerata BETA 2: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/f ... .5.0.6.exeMiller51 píše:...A můžeš mi prosím poslat nějakej odkaz na novější verzi FF.Zkoušel jsem odebrat ty pluginy ale nepomáhá to.Ono to ani tak moc nevadí,zobrazí se jen ta chybová hláška,zavřu to,ale po čase mi celý FF spadne.Jak říkám mám ho jen krátce ale k Exploureru se mi vracet nechce.Děkuji moc.
- zombux
- Odborník PCT

poslední firefox v češtině zde http://www.czilla.cz/stahnout/
nechci bejt kverulant, ale kromě FF můžeš zkusit ještě operu - www.opera.com
nechci bejt kverulant, ale kromě FF můžeš zkusit ještě operu - www.opera.com
ignorelist: kremrole a dezoláti
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: