VGA problem

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
dixx
Nováček
Nováček

VGA problem

Příspěvek od dixx »

Caute all , mam jeden zavazny problem s ktorym si neviem dat uz rady dost dlho a dufam ze mi s tym pomozete ale rad by som pocul profesionalne rady
Takze jedna sa o to , urcite niektory z vas poznate hru Command and Conquer Generals Zero Hour a aj Counter Strike pri tychto hrach sa mi zvycajne stane ze ked hram urcitu dobu neviem presne kolko to moze byt tak mi proste ta hra sekne . zastane mi zvuk ktory opakovane pocujem a aj mi sekne obraz a potom mi vypne monitor . pomoze mi uz len tvrdy restart PC co nerad robim . skusil som uz takmer vsetko co je vmojich silach a stale chytim nervy na to ako mi to sekne . skusil som uz : dal som 3 ventilatory do PC koli chladeniu aj tak mi to seklo , skusil som reinstal windows a dal som vsetky zakladne ovladace aj tak mi to seklo , skusil som rozne ovladace na USB potom na sietovu kartu aj tak mi to seklo , takisto som skusal aj rozne ovladace na grafiku aj tak mi to seklo .. skusil som rozne konfiguracie systemu,grafiky,sietovky snad uz vsetko a stale mi to seka ... TAK PROSIM VAS ocakavam PROFESIONALNE rady ,, diky moc .. MOJA KONFIGURACIA : maticnu mam GIGABYT , VGA Radeon 9600 XT 128 Mb , 120 Gb Harddisc , 512 Mb DDRam , ak som daco zabudol ale ak som nebol konkretny ... dodam !!!!!! :wink:
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

hmm... takze takto. Ja ti s tymto bohuzial neviem pomoct ale viem ze urcite budes mat vecsiu sancu na pomoc v sekcii "Hry a zábava" takze pokracuj pls. tam uz len pre svoje dobro. :wink:
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

no to s tou zostavou si vyriesil
presne oznacenie
dosky+chipset
CPU+takt
ram+takt+timing
tak ma napada zapnut VPU recover alebo ak mas VIA chipset tak agpx4+fastwrite off
btw prosim o presun
...
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“