V tom zes tam udelal dvakrat ccaButch píše:V cem konkretne? Pises jen at ti ukaze ktera grafika je 2x rychlejsi nez 7600Gt...tak jsem ti udelal srovnani. Nic vic nic min.Swapik píše: LOL, ty ses taky dobre mimoNezaspal jsi trochu?
7600GT JE cca 2X pomalejsi nez soucasne hi-end single grafiky(x1900xt a 7900gtx)
napriklad tento test odpovidajici:
Zejmena prvni test kde dostava grafika hodne zabrat.
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=5
Mimo jsi ty, ale jeste jsi na to neprisel.
Reaguju uplne na prvni prispevek, ktery tvrdil ze 7600GT je o hodne pomalejsi nez X1800GTO.
Ja napsal, ze 7600GT dosahuje temer vykonu jako 1800GTO, coz je pravda. Dokonce 7600GT kolikrat predci X1800GTO, samozrejme zalezi i na jinych vecech a nemluvim o OC, ten me nezajima. A taky tvrdil ze 1900GT je o 100 procent rychlejsi:
Podle tech testu cos poslal link je videt ze 7600GT je cca o 30 procent pomalejsi nez 7900GT, ale 7900GT je temer dvakrat drazsi? Jak muze dat nekdo 8 nebo 10 tisic za grafickou kartu???
Muj limit je tak tech 5500,-. Ta 7600GT co chci stoji 4900,-.
Mas pravdu, ze bych s prihmourenim oka mohl rict ze 1800XT je dvakrat rychlejsi nez tu co chci ja, ale je tak brutalne draha! Jako to si nekdo kupuje? To je jako kdybych si koupil Core 2 Extreme za 30 000!
Tak co, myslis ze mi to na Transport Tycoona nebude stacit? Hele, rekni ze ne a ja si koupim tu za deset!
Diky
A mam jeste jedno kriterium ktery jsem tu psal, chci pasiv. Na tech drazsich kartach uz ho neni videt:/ 1800GTO jsem nenasel s pasivem, jinak bych o ni i uvazoval, ale ona by s pasivem stala zas vic.
Jo a jeste sorry za tu narazku, ze jsi mimo. Sem byl vcera malicko napruzenej.