Prikazovej radek
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prikazovej radek
Pls jeden program me jede v prikazovem radku a zabira mi zbytecne misto na liste u prostred. Nevite jak mam prikazovej radek minimalizovat tak aby misto kde jedou ostatni programy(pr. excel) zmizel?(nesmim ho ale zavrit
)Nevite nekdo? (je to problem u ventrila serveru, ktery jede v prikazovem radku
)
- pepak.net
- Začátečník

-
Re: Prikazovej radek
To neni problem prikazoveho radku ale obecne aplikaci, ktere se neumi minimalizovat do traye samy. Resi se to jednoduse nejakou aplikaci, ktera tu minimalizaci do traye umi. Treba Iconize (nemam vyzkousene).Teal'c píše:Pls jeden program me jede v prikazovem radku a zabira mi zbytecne misto na liste u prostred. Nevite jak mam prikazovej radek minimalizovat tak aby misto kde jedou ostatni programy(pr. excel) zmizel?
- zombux
- Odborník PCT

duplicitní thread vyřešen zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=72205
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Prikazovej radek
ha diky...pepak.net píše:To neni problem prikazoveho radku ale obecne aplikaci, ktere se neumi minimalizovat do traye samy. Resi se to jednoduse nejakou aplikaci, ktera tu minimalizaci do traye umi. Treba Iconize (nemam vyzkousene).Teal'c píše:Pls jeden program me jede v prikazovem radku a zabira mi zbytecne misto na liste u prostred. Nevite jak mam prikazovej radek minimalizovat tak aby misto kde jedou ostatni programy(pr. excel) zmizel?