Prikazovej radek

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prikazovej radek

Příspěvek od Teal'c »

Pls jeden program me jede v prikazovem radku a zabira mi zbytecne misto na liste u prostred. Nevite jak mam prikazovej radek minimalizovat tak aby misto kde jedou ostatni programy(pr. excel) zmizel?(nesmim ho ale zavrit :wink: )Nevite nekdo? (je to problem u ventrila serveru, ktery jede v prikazovem radku :( )
pepak.net
Začátečník
Začátečník

Re: Prikazovej radek

Příspěvek od pepak.net »

Teal'c píše:Pls jeden program me jede v prikazovem radku a zabira mi zbytecne misto na liste u prostred. Nevite jak mam prikazovej radek minimalizovat tak aby misto kde jedou ostatni programy(pr. excel) zmizel?
To neni problem prikazoveho radku ale obecne aplikaci, ktere se neumi minimalizovat do traye samy. Resi se to jednoduse nejakou aplikaci, ktera tu minimalizaci do traye umi. Treba Iconize (nemam vyzkousene).
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

duplicitní thread vyřešen zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=72205
ignorelist: kremrole a dezoláti
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prikazovej radek

Příspěvek od Teal'c »

pepak.net píše:
Teal'c píše:Pls jeden program me jede v prikazovem radku a zabira mi zbytecne misto na liste u prostred. Nevite jak mam prikazovej radek minimalizovat tak aby misto kde jedou ostatni programy(pr. excel) zmizel?
To neni problem prikazoveho radku ale obecne aplikaci, ktere se neumi minimalizovat do traye samy. Resi se to jednoduse nejakou aplikaci, ktera tu minimalizaci do traye umi. Treba Iconize (nemam vyzkousene).
ha diky...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“