Vytáhnutí hudby z filmu a převod na mp3

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Vytáhnutí hudby z filmu a převod na mp3

Příspěvek od Davidosiny »

Chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil nějakej jednoduchej prográmek,který umí vytáhnout hudbu z filmu (avi,mpeg,divx) a nasledně ji třeba převést do formátu mp3.popř. i jak na to.Předem díky všem! :wink:
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

VirtualDub ;)
bzzz
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davidosiny »

obywan píše:VirtualDub ;)
Ale v tom nejak nemuzu najit zvlast vyjmuti a ulozeni audio stopy.Nejak s nim moc neumim.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Uložit audio je tam záložka doporučuji Virtualdubmod:) je lepši na praci se zvukem.
btw to tu je x krat, když budeš hledat a nezakladát zbytečne thready tak to najdeš i s navodem:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pepak.net
Začátečník
Začátečník

Re: Vytáhnutí hudby z filmu a převod na mp3

Příspěvek od pepak.net »

Davidosiny píše:Chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil nějakej jednoduchej prográmek,který umí vytáhnout hudbu z filmu (avi,mpeg,divx) a nasledně ji třeba převést do formátu mp3.
Vytahovani z DVD umi docela hezky SmartRipper. Na vytahovani hudby z AVI jsem pouzival jeden jednoucelovy programek z prikazove radky, bohuzel si nevzpomenu na jmeno; ale Virtual Dub by to taky mohl zvladnout.

Jenze oboji to ma jedno velke ALE: Sice jde vytahnout zvuk, ale vysledek temer jiste nebude stat za tu namahu kvuli tomu, ze do nej budou namichane i vsechny ruchy, mluveni apod. Pokud ti jde skutecne o hudbu, jak jsi napsal, tak ten vysledek bude krajne neuspokojivy. Spis bych se na tvem miste podival, jestli hudba nevysla samostatne jako soundtrack.
Závit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Závit »

ve winampu to namaha nebude :wink:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“