S těmito sluchátky se dá jedině souhlasit. Slyšel jsem je u kámoše a nebyly špatné. Jinak, pokud by jsi chtěl sluchátka bez vibrace (taky nevím, jak je to u nich s mikrofonem), tak doporučuju tyhle: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=43351 - zvuk je o něco lepší, ale neizolují tak dobře, jako Geniusy.
tak přesně tyhle Geniuse mám doma a mají jednu velkou nevýhodu, při delším používání z nich bolí uši!!! jinak kvalita zvuku je docela slušná a mikrofon je taky dobý
Vzpomínám si, že tyhle Geniusy jsem měl chviličku doma. Ani nevím jak hrajou, protože jsem to kvůli jedné jejich vlastnosti ani nemohl vyzkoušet.
Tyhle sluchátka se totiž nedají pořádně nastavit na velikost hlavy. Jediné co je tam posuvné je ten proužek uprostřed, jehož vysunutí je omezeno těmi dráty vedoucími od jednoho sluchátka k druhému.
Takže pro vzrostlejšího člověka patrně s větší hlavou velmi nepohodlné. Jestliže nejsi vyloženě střízlík, tak doporučuju před koupí vyzkoušet na hlavě!!!
no myslim ze u sluchtek za 400 Kc nema cenu moc vybirat...vsehny hrajou stejne na pi** ale na obycejny hrani her to staci....spis bych se soustredil na to jak ti budou sedet na hlave.....