Chci slyšet Váš názor na konfiguraci

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Chces 7600GT srot za 5000 nebo sakra lepsi 1900GT?Navic pasiv je k nicemu pokud neni dostatecne ofukovan...BTW k tomu kravalu.Ty nonstop hrajes?Vzdyt v 2D lze fen stahnout na 25% a neni vubec slyset tak o co jde?..pokud chces prece jenom 7600GT vyckej ocekavane slevy.Mela by stat kolem 3000kc.Vyderzaj pionjer
Mac...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

To musíš někomu pořád nadávat? :x Ať si koupí co chce my mu jenom radíme a když si nenechá poradit jeho problém. :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Mr. Dirk píše:To musíš někomu pořád nadávat? :x Ať si koupí co chce my mu jenom radíme a když si nenechá poradit jeho problém. :wink:
Coze??? :D Ja nadavam?..To ho mam vodit za rucicku a rikat:Pepicku tuhle graficku nekupuj protoze je pomaloucka....esli dat za 7600GT 5000 nebo 5800 za 1900GT ..jako teda nevim ale radim neco spatne? :)
Mac...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Mr. Dirk píše:
Swapik píše: Ja vim, uz jsem procetl mnoho diskuzi. Chjo, to jsou dilemata :)
Kdybych se měl rozhodnout mezi X1900GT od sapphiru a X1900GT od HISu s IceQ3 tak by byla volba jasná. :) ;-)
ROFL, prej vyplatí, no ty si vtipálek. Připlatit si 2000Kč ( !!! ) za chlazení, si se zbláznil?! Za to si může postavit na tu kartu vodníka. :roll:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Já myslel až zlevní. :roll: :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

8200..je tam spatna fotka..za ty prachy ani omylem :)
http://www.zlevnujeme.cz/index.php/prod ... /?id=13312
Mac...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Mr. Dirk píše:Já myslel až zlevní. :roll: :wink:
Hm, tak to může čekat na X1900XTX, až zlevní :sigh:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

wector píše:
Mr. Dirk píše:Já myslel až zlevní. :roll: :wink:
Hm, tak to může čekat na X1900XTX, až zlevní :sigh:
A problém GK je vyřešen. :)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

1900XT stoji nejmin asi 8890Kc..XTX cca 10200Kc
Mac...
Swapik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Swapik »

XT a XTX mi sem neplette, ty jsou trochu drahy:)

Pockat az zlevni... to bych mohl cekat do soudnyho dne. Risknu blbej vetrak za 5800 a kdyztak koupim nakej lepsi, kdyz bude fakt srat. 8000 za kartu se mi fakt dat nechce, to radsi tu 7600. Bohuzel novej pocitac potrebuju celkem akutne kvuli praci a nemuzu ho koupit bez grafiky neb mam ted AGP.
CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.13@3.2GHz, MB: Gigabyte 965P-DS3 (FSB: 400MHz), RAM: 2x1024MB GEIL (4-4-4-12), Sapphire ATI X1900GT (256MB), CASE: Chieftec 410W LBX-01B-B-B.

Dosluhující:
AMD Athlon XP 1600+@1,4GHz, Sapphire 9600XT 128MB, 768MB RAM(3x256MB OCZ 266MHz), atd.
Swapik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Swapik »

Tak uz jsem to vicemene objednal :) Akorat ta grafika bude chvilku trvat, ale snad ji nakonec dostanu.
CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.13@3.2GHz, MB: Gigabyte 965P-DS3 (FSB: 400MHz), RAM: 2x1024MB GEIL (4-4-4-12), Sapphire ATI X1900GT (256MB), CASE: Chieftec 410W LBX-01B-B-B.

Dosluhující:
AMD Athlon XP 1600+@1,4GHz, Sapphire 9600XT 128MB, 768MB RAM(3x256MB OCZ 266MHz), atd.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“