Jak zprovoznit bluetooth na ntb?
Moderátor: Don
- jvc
- Nováček
-
Jak zprovoznit bluetooth na ntb?
Ahoj, mam ntb ASUS A6J-Q008H a nokii 6230i. Potreboval bych je spojit pres bluetooth, ale bohuzel se mi to nedari. S nokii nebude problem, ale ntb porad hlasi nejaky chyby. Ovladace k BT jsem nainstaloval z originalniho cd od ASUS. Spustim bt information exchanger a rozjede se mi proces installing bluetooth driver a potom se mi napise: please plug in the bluetooth device and click ok button. Kdyz pustim Nokia PC Suite a dam pripojeni, tak mi to hodi na vyber Bluetooth(Microsoft) a Bluetooth(Toshiba) a at vyberu ktery chci, tak to napise vzdy Tento typ spojeni nelze pouzit. Zkontrolujte, zda je dostupny veskery hardware, software a ovladace. Zkousel jsem toho hodne, ale spojit se mi to nepodarilo. Diky za pomoc
- Josko
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Si si istý že máš v tom notebooku bluetooth ? Lebo to niekedy tak vyzerá že by tam mal byť a nie je.
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- jvc
- Nováček
-
http://cz.asus.com/products4.aspx?l1=5& ... odelmenu=1 vyrobce to udava. Navic ovladace byly na instalacnim cd a na ntb byla nalepka bluetooth. V tom to snad nebude
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi napadá - na ntb by mělo být tlačítko na zapnutí/vypnutí BT - máš ho zapnutý? Osobně bych ho zapnul v momentě, kdy ten instalátor chce plug in device...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- jvc
- Nováček
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Podle specifikace od Asusu by měla BT zapínat a vypínat kombinace Fn+F2 - zkus to...[/quote]jvc píše:Na ntb jsem si takoveho tlacitka vubec nevsiml. Nevim kde ho hledat.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.