Sestava s Conroe ...OK?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Nemyslel ten chladič od Zalmanu s heatpipe? Tak co jsem četl slabota a u někoho extrémní výkon. Někdo má kolem 90°c a někdo kolem 70°c. Jse, zmaten...

Jinak Sleepy nevím, co vzít radši 2Gb paměť? Já už bych teda do takový sestavy necpal jenom 1Gb. Ale záleží na tobě, třeba Vista asi sežere hodně :)

Mě teda jela trochu pomalu (dalo se to přežít, bylo to skoro v pohodě, ale přece tam nebyla ta odezva taková jako když máš nabouchanej PC a k tomu XP)

Plus asi tu X1900XT 512Mb, za tu cenu v hi-endu nejlepší koupě. Jediný co asi je plus pro nVidii je tichost chlazení...
?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Gorr GrimWolf píše:Nemyslel ten chladič od Zalmanu s heatpipe? Tak co jsem četl slabota a u někoho extrémní výkon. Někdo má kolem 90°c a někdo kolem 70°c. Jse, zmaten...
Zalman VF900Cu
Jo mám ho taky a teplota na mé kartě nepřeleze 67°C. :) Když ho někdo neumí nasadit tak už je to jeho problem. :roll: :wink:

Edit: Tak se nám tu sešla parta žluťásků. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Ha, tak už mám doma DVD mechaniku :-D

A v autě je nějaká velká krabice, nejspíš repráky :D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“