Optimální DRIVERS pro Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB
Moderátoři: morke, Walker1134
- onyX
- Začátečník

dobrý den, můžete mi někdo poradit, protože v tom nejsem moc kovanej optimální ovladače, které se Vám osvědčily pro NVIDIA 6600GT. Děkuji
- Shit
- Odborník PCT

- onyX
- Začátečník

teda Šite ty mi dáváš, nejen že neporadíš ale jen prudíš, když už tu jsi a něco odpovíš (.... a třeba i něco víš) tak proč místo věčnýho poučování nenapíšeš něco smysluplného. Dotazy jsou od toho aby na ně někdo odpověděl a ne na to aby je druhej zarazil. Když se mne někdo na něco co vím zeptá tak mu rád odpovím a ne si na něm léčím vlastní komplexy.
Takže buď poraď a nebo raději ztichni, třeba tu bude někdo kdo má s kartou NVIDIA zkušenost. A nebo jsou v tomto foru jen rejpalové...
Takže buď poraď a nebo raději ztichni, třeba tu bude někdo kdo má s kartou NVIDIA zkušenost. A nebo jsou v tomto foru jen rejpalové...
- Jae Snack
- Nováček

-
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Optimální DRIVERS pro Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB
Zklidni se frajirku...onyX píše:teda Šite ty mi dáváš, nejen že neporadíš ale jen prudíš, když už tu jsi a něco odpovíš (.... a třeba i něco víš) tak proč místo věčnýho poučování nenapíšeš něco smysluplného. Dotazy jsou od toho aby na ně někdo odpověděl a ne na to aby je druhej zarazil. Když se mne někdo na něco co vím zeptá tak mu rád odpovím a ne si na něm léčím vlastní komplexy.
Z Shitova postu nevidim ani naznak prudeni, takze se hned neurazej..
Shit ma naprosto pravdu. Zalezi na ruznych faktorech a take aplikacich, ktere pouzivas...
Ja mam GeForce 6600(nonGT) a zatim jsem nejspokojenejsi s drivery 84.25
Novejsi jsem zatim nezkousel..
Hodne oblibene byly 82.12 Z-tweak
aby jsi se moc nenamohl hledanim resi se ZDE
Co k tomu chces dal slyset.. Priste si odpust takove vylevy, takovych jako jsi ty jsou tu desitky.. Misto aby pohledali v threadech o ovladacich, tak se radeji budou do nekonecna ptat, ktere ovladace jsou nejlepsi pro tu jejich kartu.. Sam si vyzkousej, ktere jsou nejlepsi a pokud narazis na nejaky problem ci nejasnost, klidne to sem napis a Shit ti jiste rad odpovi, protoze tomu dovolim si tvrdit rozumi..
- onyX
- Začátečník

- Doktor-Prase
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Optimální DRIVERS pro Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB
ty 82.12 Z-tune byly sice oblbene ale vyssi vykon byl vykoupen horsi kvalitou obrazu.... default nastaveni bylo na "performance"...Palec123 píše:Zklidni se frajirku...onyX píše:teda Šite ty mi dáváš, nejen že neporadíš ale jen prudíš, když už tu jsi a něco odpovíš (.... a třeba i něco víš) tak proč místo věčnýho poučování nenapíšeš něco smysluplného. Dotazy jsou od toho aby na ně někdo odpověděl a ne na to aby je druhej zarazil. Když se mne někdo na něco co vím zeptá tak mu rád odpovím a ne si na něm léčím vlastní komplexy.
Z Shitova postu nevidim ani naznak prudeni, takze se hned neurazej..
Shit ma naprosto pravdu. Zalezi na ruznych faktorech a take aplikacich, ktere pouzivas...
Ja mam GeForce 6600(nonGT) a zatim jsem nejspokojenejsi s drivery 84.25
Novejsi jsem zatim nezkousel..
Hodne oblibene byly 82.12 Z-tweak
aby jsi se moc nenamohl hledanim resi se ZDE
Co k tomu chces dal slyset.. Priste si odpust takove vylevy, takovych jako jsi ty jsou tu desitky.. Misto aby pohledali v threadech o ovladacich, tak se radeji budou do nekonecna ptat, ktere ovladace jsou nejlepsi pro tu jejich kartu.. Sam si vyzkousej, ktere jsou nejlepsi a pokud narazis na nejaky problem ci nejasnost, klidne to sem napis a Shit ti jiste rad odpovi, protoze tomu dovolim si tvrdit rozumi..
- cimbo
- Nováček

-
Vlastnim prvu GF od Nvidie konkretne 6600GT 128MB vyrobca Leadtek. Rad by som vedel ake ovladace su podla vas najlepsie lebo je ich dost. Original Nvidia, Z-Tweaked, Force Ware, Omega Drivers, NGO... Je ich tolko ze fakt neviem ktore z nich mi poskytnu co najlepsi vykon. Niekolko som ich uz skusal no mne sa to zda stale rovnake. Jediny rozdiel som zistil ze ked dam original od Leadteka tak tie maju naj vykon v 3D Mark05, ale nemusi to platit v gamesoch. Pri ATI Radeon 9700Pro co som mal pred tym to bolo jednoduche tam som dal Omegy a tie isli najlepsie. Este jedna vec nenasiel by sa niekde navod pre Nvidia ovladaci panel lebo sa z neho fakt nevyznam. Predsa este jedna vec som fanda Flight Simulatora takze ine gamesy ani velmi nehram no zda sa mi ze ako som dal tuto 6600GT velka zmena oproti ATI Radeon 9700Pro nenastala teda aby som bol presny skoro ziadna co som teda cakal ze vykon pojde hore no FPS je stale skoro to iste cim to je cim to je. Moje PC: AMD Athlon 2800+ XP (Barton jadro), 1GB DDRAM 400Mhz CL3, Leadtek Nvidia 6600GT 128MB AGP 8x, MB-ASUS K7V600-F, HDD Seagate 120MB 7200rpm 8MB Buffer. Ak ste to precitali az sem cenim si to a ste dobry.