Jak nainstalovat wifi pod w98?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak nainstalovat wifi pod w98?

Příspěvek od olda02 »

Potřeboval bych poradit, jak připojit pc na wifi pod win98. Dělá se to jako v pozdějších verzích- tzn. najít v síťových připojeních protokol tcp/ip a sem vše zadat?děkuji
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

kdepak... automaticka podpora Wi-Fi v Win98 neni.. to prinesly az XPcka..

tam budes potrebovat utilitu a drivery od vyrobce tve sitove karty...
Toshiba Tecra A6
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

Toto se týká jednoho kamaráda. On mi říkal, že ta firma co mu instalovala net, jen zadala do pc ip, dns...a nic jiného tam neinstalovala - žádné ovaldače, nic. Je to tedy možné? Protože on žádné ovladače ani nemá.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

olda02 píše:Toto se týká jednoho kamaráda. On mi říkal, že ta firma co mu instalovala net, jen zadala do pc ip, dns...a nic jiného tam neinstalovala - žádné ovaldače, nic. Je to tedy možné? Protože on žádné ovladače ani nemá.
Jediná možnosť je že on by mal XP alebo že by mal internet pripojený cez ethernet kartu.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
olda02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda02 »

W98 má určitě. Připojený přes síťovou kartu to má, protože v domě mají společný net.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

olda02 píše:W98 má určitě. Připojený přes síťovou kartu to má, protože v domě mají společný net.
Tak to je jasné keď to má cez ethernet tak to ide aj s ovládačmi čo má windows od tej ethernetky.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“