Projekt: Black case in blue glare

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Projekt: Black case in blue glare

Příspěvek od CZEBLADE »

Obrázek

Konečně jsem si našel čas na úpravu PC. Nečekejte nic extra machrovského, neboť se o tuto zálibu zajímám jen chvíli.

Tady je zatím pár fotek na začátek:

Toto je bedna, do které jsem se dal

Obrázek

Takhle vypadá předek se zakitovanou trubkou a s menší vrstvou plniče

Obrázek
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
keraM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od keraM »

Zátím nic moc nového jinak ale OK :wink:
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucatuning »

To je výřez na 120 větrák?
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

to neni na 12cm fan žejo, mám totiž úploně stejnou škatulu, udělal sem dopředu lochnu na 12cm Arctic Fan a zdá se mě teda odost větší
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

sejny píše:to neni na 12cm fan žejo, mám totiž úploně stejnou škatulu, udělal sem dopředu lochnu na 12cm Arctic Fan a zdá se mě teda odost větší
nezdá se mi to moc na 120 ale na 92
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Nevím ještě jaký větřák tam dám, ale nějaký pěkný, který by se tam hodil jsem zatim nenašal. Vy jo ? :oops:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

zase díra :roll: lidi, trochu tvořivosti
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

NJN..co už..... tvořivost a nápady..to není problém....ale nářadí, dílny a prachy..to komplikuje situaci :x
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

pockej pockej...ty nevis jakej tam chces dat vetrak a vyvrtas tam diru? :?
Jinak proti diram nic nemam, treba to bude mit husty
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Mno vím jakej větřák tam dám, ale ještě ne na 100 %, ale já si s tím pohraji :-D
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Několik prvních příspěvků se řešilo, zdali 120 nebo 92 větrák, takže to bys asi měl vědět, když už jsi tu díru dělal, takže to by bylo radno uvést.

Jinak nemám proč ten mod zatím hodnotit, protože díru má opravdu každý druhý a pokud tu do zítra nebudou další fotky úprav, tak LOCK podle pravidel, protože tohle skoro žádná úprava není.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Plním rozkaz Stoobi...

Tady je pár dalších fotek..omluvte tu kvalitu

Takhle to bude zhruba vypadat zvrchu ....bez lemovky..modrý fan, který bude vyfukovat

Obrázek

Přiblížení na větřák

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Sry za kritiku ale to Plexi vyzera strasne ....
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

imho je tam jeste kryci folie, proto to vypada tak blbe, ale ten gravir se mi nelibi :cry:
Gentoo Linux user
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Ten předek vypadá udělanej slušně ale příjde mi, že výsledek neodpovídá vložené práci. Rozhodně je třeba podle mě škoda, žes neupravil nějak 5,25 pozice (dvířka, tvar,...), myslím že by to hodně pomohlo.

To horní plexi má taky nápad (pěkně větrák, i mřížka ok) nejak výrazněji bych si pohrál s lemem toho kovu (nejenom lemovku, třeba imbus šroubky atd..). Gravírování sice není žádná extra třída, ale při vhodně upraveném obvodu toho skla to podle mě může vypadat pořád dobře.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Pravda..to plexi..... a ten gravír..vím, že se mi to moc nepovedlo..dělal jsem to vrtačkou a větším nástavcem :sad:
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mno takze jsem se nejak jeste nedozvedel co tam je za díru :twisted: sry ale nikde sem to teda nenašel jesti je to 92 ci 120!Nechci tady buzerovat ale stoobi napsal ""Několik prvních příspěvků se řešilo, zdali 120 nebo 92 větrák, takže to bys asi měl vědět, když už jsi tu díru dělal, takže to by bylo radno uvést. "" a ty ukážeš jak vypada bočnice a vršek s větrákem .. :wink: jinak nic ve zlým :P
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Nejspis vetrak bude 92..zatim dodelavam plany, ale uz mam jasno..jen sezenu matros :razz:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

sorry ten gravír je strašnej :) vím jak těžký to je ho udělat, doporučuji ti to nejdříve prozkoušet tohle bych tam opravdu nedával :)
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

CZEBLADE píše:Nejspis vetrak bude 92..zatim dodelavam plany, ale uz mam jasno..jen sezenu matros :razz:
hmmm ja matros zhanam dlho, kym nebudem mat vsetko tak sa do toho ani nepustim ... nechcem tu svoj mod komentovat po kazdej kupenej skrutke :(
Odpovědět

Zpět na „Projekty“