Několik prvních příspěvků se řešilo, zdali 120 nebo 92 větrák, takže to bys asi měl vědět, když už jsi tu díru dělal, takže to by bylo radno uvést.
Jinak nemám proč ten mod zatím hodnotit, protože díru má opravdu každý druhý a pokud tu do zítra nebudou další fotky úprav, tak LOCK podle pravidel, protože tohle skoro žádná úprava není.
Ten předek vypadá udělanej slušně ale příjde mi, že výsledek neodpovídá vložené práci. Rozhodně je třeba podle mě škoda, žes neupravil nějak 5,25 pozice (dvířka, tvar,...), myslím že by to hodně pomohlo.
To horní plexi má taky nápad (pěkně větrák, i mřížka ok) nejak výrazněji bych si pohrál s lemem toho kovu (nejenom lemovku, třeba imbus šroubky atd..). Gravírování sice není žádná extra třída, ale při vhodně upraveném obvodu toho skla to podle mě může vypadat pořád dobře.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
Mno takze jsem se nejak jeste nedozvedel co tam je za díru sry ale nikde sem to teda nenašel jesti je to 92 ci 120!Nechci tady buzerovat ale stoobi napsal ""Několik prvních příspěvků se řešilo, zdali 120 nebo 92 větrák, takže to bys asi měl vědět, když už jsi tu díru dělal, takže to by bylo radno uvést. "" a ty ukážeš jak vypada bočnice a vršek s větrákem .. jinak nic ve zlým