3D akcelerator v 2D..vykon?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
M@teS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

3D akcelerator v 2D..vykon?

Příspěvek od M@teS »

Zajimalo by mne jestli programy jako Photoshop nebo Premiera vyuziji alespon castecne vykon graficke karty....moje logicke mysleni mi rika ze to na starosti pouze procesor ale chtel bych se ujistit
PIII - takze sem mrtev...jsem jediny kdo nema doma conroe?!...uz je to tak, jsem jediny sveho druhu...clovek, ktery neumi videlat penize...(diky SWARMe za tvuj vyrok, jsem porazen)...Jo jeste jsem zapomnel, ze mam pomerne novyho nouta...tak ten snad zahazovat nemusim
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

prakticky ne... samozřejmě na nějaké prastaré kartě by se asi mohly sekat, ale na čemkoli moderním ne.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Photoshop využije rychlé 2D. Čím novější čipy, tím rychlejší 2D :-)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
M@teS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M@teS »

jo takle jsem taky premejslel..ale jde mi o to jestli grafarna treba nepocita vektory anebo jestli je to spis ciste 3D akcelerator...
proste a jednoduse jestli napr budu delat v corelu s vektorama, tak jestli bude casovy rozdil na integrovane graf. a na 3D akceleratoru...
doufam ze sem to popsal uz lepe
PIII - takze sem mrtev...jsem jediny kdo nema doma conroe?!...uz je to tak, jsem jediny sveho druhu...clovek, ktery neumi videlat penize...(diky SWARMe za tvuj vyrok, jsem porazen)...Jo jeste jsem zapomnel, ze mam pomerne novyho nouta...tak ten snad zahazovat nemusim
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“