Diablo2 veci k stahnutiu z internetu /rare, items, unique../

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

lopino píše:presne si to vystihol :roll:
Ty máš fakt logiku. :lol:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopino »

clovek nema uvazovat normalne tak by sme sa s vyskumom daleko nedostali, malo by to byt vo sfere iracionality.. :wink:
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Cheaty jak kde, ale v D2 ne

Příspěvek od Slezman »

Diablo jsem 2x dohral, s vypetím sil, moc mi tyhle RPG věci nejdou a hraju to blbě, ale nikdy jsem necheatl, hrál jsem to pro příběh a tu atmosféru při hraní v noci, a stejně bylo moje brnění atd. nej, protože se mi tak prostě zdálo a hotovo!!!
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Cheat v MOHAA

Příspěvek od Slezman »

Něco jinýho je, když mi MOHAA breakthrough nabízí kravskou G43 sniper a já CHCU CHCU CHCU Kar98, to si ji pak pěkně naťukám...
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

lidi hraju diablo II lod, hlavne single player a hru pres IP.Ale mam asi takovy blby dotaz, k cemu je kdyz dam single player a zaskrtnu hard core ? kdyz umru tak pridu o postavu ale v singlu ? nejak to nepobiram
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

TotalTrum píše:lidi hraju diablo II lod, hlavne single player a hru pres IP.Ale mam asi takovy blby dotaz, k cemu je kdyz dam single player a zaskrtnu hard core ? kdyz umru tak pridu o postavu ale v singlu ? nejak to nepobiram
Co se stane? Úplně to samé - přijdeš o postavu a hraješ znovu. Co na tom nechápeš? :stupid:
Veterán
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

lol lopino..si neumis najit svoje veci...a to si rikas hrac diabla...hm
todle je proste cheatovani a nic vic...
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
-=Junior=-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -=Junior=- »

Databaze vsech predmetu neni spatnej napad :) i kdyz existuje spousta item packu pro temer vsechny patche.Staci hledat a clovek si usetri spoustu prace s hledanim ve hre :)Co se tyce protahovani tak v 1.09 se dalo udelat 1-99 za 3 dny.Od 1.10 uz to tak lehky neni.
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

-=Junior=- píše:Databaze vsech predmetu neni spatnej napad :) i kdyz existuje spousta item packu pro temer vsechny patche.Staci hledat a clovek si usetri spoustu prace s hledanim ve hre :)Co se tyce protahovani tak v 1.09 se dalo udelat 1-99 za 3 dny.Od 1.10 uz to tak lehky neni.
nevytahuj mrtvoly ze země 8-) tahle se tam usadila už před 1.5 rokem

//edit Thellwin - smazán dotaz a jeho autor nasměrován do vhodnějšího threadu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“