Radkoff píše:Sem tak trochu na vážkách, zda již využívat sigil kameny. Přece jen mám zatím obyčejný trpasličí brnění a ten brusefův mrazovej meč. Nevím, jestli to vyplejtvat teď, nebo si je schovávat, až budu víc namáklej.
A mám ještě takovej problémek. V hlavním městě sem si na ubytce mágů vyložil do truhly věci, který mi samozřejmě zmizly. Byly mezi nima i knihy, který sem sbíral pro tar-meenu. Nevím, kde je teď nabrat. Přece questový věci nejdou vyhodit z inventáře.

k těm kamenům - klidně je vyplýtvej, s rostoucím levelem se dostaneš k lepším
Descendant Sigil Stone -- Level 1-4
Subjacent Sigil Stone -- Level 5-8
Latent Sigil Stone -- Level 9-12
Ascendent Sigil Stone -- Level 13-16
Transcendent Sigil Stone -- Level 17 and up
Popř. můžeš enchantovat zbraně i bez nich - klasicky přes Altar of Enchanting v Arcane University (Chironasium) - já jsem si takto udělal velice silný enchantnutý daedrický shortsword.
K těm věcem - questové věci by skutečně neměly jít vyhodit z inventáře. Hra hodí hlášku. Nicméně asi toto nepokládá za "questovou věc". Co to je konkrétně za quest? Už si to nepamatuji...
Do truhel raději nic nedávat. Jaksi se y nich věci někdy ztrácejí... A už vůbec ne do truhel mimo Tvůj barák.
Pomoz si případně přes konzolu, i když se obávám, že to v tom listu, jak na to tak teď koukám, asi není..
http://www.cheathappens.com/show_cheat.asp?ID=20735
Add Item Listing:
Use the following HEX numbers with the player.additem X Y code. The example is player.additem 0002299F 1 to get Elven Boots.
edit: napadá mě ještě zkusit případně v konzoli příkaz "tcl" (Toggle collision (clipping) )a podívat se "pod podlahu".
Jak konkrétně se jmenuje ta kniha / knihy?
edit: a dovolil bych si Vás závěrem upozornit
na nově se rodící projekt. Vaše pomoc je vítána.

-->
http://elderscrolls.cz/wiki/
EDIT
Radkoff: pokud by ohledně těch knih z toho nebyla cesta ven, ještě je cheat přes konzolu, a to "caqs" - Completes all quest stages - teď ale nevím, jak se projevuje v praxi, nezkoušel jsem to. Ale snad to ukončuje jen aktuání aktivní quest - ale to je jen odhad, tedy zcela bez záruky. Mohl by ti ten cheat ale pomoci případně pokračovat v questové linii.