FREEhosting - diskuze

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Joži píše:www.funpic.de ? :?
Vypada rozhodne zajimave, ale nejak sem nenasel jak je to s domenou? Maji vlastni nebo muzu presmerovat?
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

widoq píše:
Joži píše:www.funpic.de ? :?
Vypada rozhodne zajimave, ale nejak sem nenasel jak je to s domenou? Maji vlastni nebo muzu presmerovat?
domena.funpic.de
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Tak teda ten funpic.de je docela slusnej. Jeste to budu par dni testovat, ale vazne se mi to libi :) Chce to ovsem i znalost nemciny... teda zadnej extrem, ale pokud chcete nastavit subdomeny a tak, tak by jste nemeli bejt uplne bez znalosti.
Tommassino
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tommassino »

na ten funpic.de jsem taky narazil když jsem hledal nějaký hosting pro projekt http://www.linuxprogramming.tk a fakt mě překvapilo co nabízí ale když se podíváš na stránky co u něho hostují tak ti vyskočí POP-UP velký jak blázen
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Tommassino: hele ten hosting je dobrej. Popup nezajem...jde zavrit a moc nevyskakuje a porad lepsi jak dementni banner od WZ nebo neco podobnyho.
Jen uz sem od funpic odstoupil-nejdou tam nahravat velky soubory vubec. Nebo aspon me to nejde...tim myslim treba 5MB!
Tommassino
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tommassino »

widoq píše:Tommassino: hele ten hosting je dobrej. Popup nezajem...jde zavrit a moc nevyskakuje a porad lepsi jak dementni banner od WZ nebo neco podobnyho.
Jen uz sem od funpic odstoupil-nejdou tam nahravat velky soubory vubec. Nebo aspon me to nejde...tim myslim treba 5MB!
tak ten pop je fakt věc názoru , jde zavřít tj ale stejně vždyt je to macek :-)
a ted hostuješ kde ?
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Z Profituxu ho vykopli, doufam, ze nikde ;) To je pristup ve stylu, ze dany freehosting je urcen jenom me a ostatni si muzou .... nainstalujeme si Mambo a jeste si pustime radio, vid, chytraku... takovych uz bylo...
Na takovy projekty si holt ten hosting musis koupit.
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

Lamicz : Hosku se musel zkusit jestli to mambo bezi na profaci ikdyz jsem vedel, ze je to proti pravidlum, tak si vem skubanky od mamky a prestan rejpat :lol:
Navic sem nepochopil
dany freehosting je urcen jenom me a ostatni si muzou ....
Ja se podelil s Tommassinem o to, ze ten funpic.de je dobrej az na ty soubory, takze volba je na nem...nechapu kde tvrdim, ze si hajim svuj hosting nebo co to...no srat na tebe...a dal uz to nekomentuj. Jinak hlasku
doufam, ze nikde
si beru osobne.

Ted odpovim Tommassinovi: V zari si budu kupovat hosting a nejlip z toho vysel prave ten Profitux. Ted mam web jen na WZ (bo tam ty ucty nerusej vubec ptze to nabidnou kazdymu)
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Kdyz mas freehosting, tak holt budes muset souhlasit s danymi pravidly... Haha, pan si to chtel zkusit, vid, takze kdyz na to neprisli, tak si i pustime radio... nedelej z lidi idioty ;) ted mi jeste povez tu o Snehurce ;) ty asi nemas predstavu, jak zatezujes server, kdyz mas online radio, ze? Za takovy garantovany datovy toky se plati statisice...
P.S. Dneska jsou vsichni desne chytry a akorat otravuji zivot ostatnim, no, dikybohu, ze servery pro free a placeny jsou oddeleny... Dnes totiz kazdej musi mit navstevnost jak Seznam, takze pustime radio, za tyden si udelame mp3 download server a za mesic pustime tracker na BT... A co se deje ostatnim lidem, ze jim stranky stoji, to je jedno, hlavne ze JA mam lidi a mam velke tlacitko BAN na foru, kde najednou muzu bejt admin... 99 procent
for a CMS je udelanych proto, aby dotycny si zkusil, jake to je byt admin. ja bych jim udelal server, nainstalil tam vetsinu CMS a rozdaval admin ucty, kazdej by si mazal druhymu zpravy a za chvilu by mu to klikani preslo a byl by pokoj.
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

I na rádia tu jsou free hostingy třeba http://www.radiostation.cz/
Chcete vysílat vlastní rádio?

zdarma vám poskytneme vlastní stream server!
Tato služba je unikátní a velice jednoduchá, vysílat vlastní rádio dnes může opravdu každý.
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Hmm, http://www.casablanca.cz/?l=cz&pid=2&cid=10 "Server Single pronajatý" => vše co si chtěl zadarmo, akorát ten servr je třeba platit :razz: :lol:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
bonavox
Začátečník
Začátečník

Re: FREEhosting - diskuze

Příspěvek od bonavox »

OndraSter píše: Hosting zdarma
  • * Kapacita: 1500MB (500MB web, 500MB mail, 500MB MySQL)
    * Omezení přenosu dat: 12GB měsíc/3GB týden
    * E-mail: ano
    * FTP: Ano
    * Skriptování: PHP4/PHP5
    * Databáze: MySQL
    * Domény: 2. řádu+subdomény
    * Jestli zadává reklamu: ne
    * Lze hostovat adult weby a komerční weby: ano
Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti?

Chtěl bych se zeptat na nějaký tip na webhosting, ale téměř se v tom neorientuju
Má to být jen pro informativní stránky http://www.eeprojekt.cz.
Jelikož beru web jen jako okrajovou záležitost, je pro mě prioritou cena služby, teď to mám na active24, ale platit ročně skoro 2 litry za 2GB mi přijde trochu moc.

3 GB za rok za 300,- anebo 6 GB za rok za 550,- u Hosting zdarma mi přijde pro mé potřeby daleko rozumnější.
Budu potřebovat jen FTP a email (1 až 3)
Nebo nějaký jiný tip?
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

station.cz savana.cz
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Na stationu jsem, linux admina znám, hostoval jsem u něj tehdy svůj server. :D

Nejsou špatní, ale občas jim to zazlobí (a vždycky když to akorát jednou za měsíc potřebuju :D). Co je ale permanentní je děsně pomalý upload/download, především u uploadu se málokdy dostanu nad 130kB/s.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

no ja nevim no, ta prezentace ma imho min nez 130kB... a s http odezvou jsem problem nikdy nemel, je to statickej web, beztak se zmeni jednou za ctvrt roku, ne li jeste pozdeji.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“