Po flashi 7600GS zůstanou hodnoty stejné

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Sniper.24
Začátečník
Začátečník

Po flashi 7600GS zůstanou hodnoty stejné

Příspěvek od Sniper.24 »

zdarec, zkousel jsem menit napeti GPU v biosu pres NiBitor. Karta ma nastaveno jedno stejné napeti jak pro 2D tak i pro 3D režim. Chtěl jsem přidta dalsi VID piny u kterých bych nastavil dalsi rozmezí napětí, ale bohužel to vždy hodí hlášku že to nejde. Tak jsem přenastavil to defaultní napětí na hodnotu kterou potrebuju. Dal jsem "save" a bios jsem flashnul do karty. Udelal jsem naslednou kontrolu a Nibitor hlasil, že požadované napětí je nastaveno, ale když jsem měřil multimetrem přímo na kartě, zjistil jsem že napětí je stale na defaultu.

Mám smůlu, že má karta natvrdo nastaveno jedno napětí nebo jen dělám něco blbě? Chtěl jsem zkusit do karty nahrat bios z 7600GT, ale po nahlednuti do boisu Gétéčka je stejnej problem, karta ma aktivovany pouze jeden VID a dalsi nejdou pridat.
Gigabyte GA-P55-UD3, Intel Core i5 750 , vetrak stock :-(, 2 x 2GB DDR3 1800Mhz Kingmax, Gigabite GTX 260, Seagate 160GB SATA2 NCQ + Samsung 400GB SATA 2 NCQ + Western 120GBSATA1, SB Audigy 2, Repro Genius 5.1 Home Theater, DVD+-RW 8x + Li-Teon DVD-RW 18x, zdroj Corsair 520W, LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, Windows 7 RC 7100 64-bit.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“