Windows XP OEM vs. Retail
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- pIXo
- Začátečník

Windows XP OEM vs. Retail
mozno blba otazka ale mnohy z vas tu casto menia hardware a nemyslim ze vseci maju Retail verziu XPciek a ako vieme OEM verzia bude vzdy sediet iba na jednej PC konfiguracii. chcel by som sa spytat prave tych co casto upgraduju ako riesia tento problem? pretoze vyse 10 tacov za retail windoze nedam.
- Shit
- Odborník PCT

Re: Windows XP OEM vs. Retail
Bohužel EULA hovoří zcela jasně a nelegální řešení tady řešit nebudeme.pIXo píše:....a ako vieme OEM verzia bude vzdy sediet iba na jednej PC konfiguracii. chcel by som sa spytat prave tych co casto upgraduju ako riesia tento problem? pretoze vyse 10 tacov za retail windoze nedam.....
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pIXo
- Začátečník

Re: Windows XP OEM vs. Retail
to mi je jasne, ja som skor dufal ze by sa to dalo nejako regnut na meno a v pripade potreby by som sa s ludmi MS dohodol? neexistuje nieco take?Shit píše:Bohužel EULA hovoří zcela jasně a nelegální řešení tady řešit nebudeme.pIXo píše:....a ako vieme OEM verzia bude vzdy sediet iba na jednej PC konfiguracii. chcel by som sa spytat prave tych co casto upgraduju ako riesia tento problem? pretoze vyse 10 tacov za retail windoze nedam.....
- Shit
- Odborník PCT

Eula je již "trochu" pozměněná...karf píše:mam oem. skříň zase tak často neměním
Odpověděl jsem Ti snad jasně... -> legálně pouze "krabice" ...pIXo píše:to mi je jasne, ja som skor dufal ze by sa to dalo nejako regnut na meno a v pripade potreby by som sa s ludmi MS dohodol? neexistuje nieco take?
- pIXo
- Začátečník

omg sak som myslel legalne dohodnut.... ide o to aby som mal legalny win a nie aby som mal furt ten isty pcShit píše:Eula je již "trochu" pozměněná...karf píše:mam oem. skříň zase tak často neměním
Odpověděl jsem Ti snad jasně... -> legálně pouze "krabice" ...pIXo píše:to mi je jasne, ja som skor dufal ze by sa to dalo nejako regnut na meno a v pripade potreby by som sa s ludmi MS dohodol? neexistuje nieco take?
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pixíku - když chceš střídat PC, potřebuješ Retail! OEM verze se zakupuje pouze a jedině k jednomu stroji a není možné ty Win vzít a nainstalovat pak na tvůj nový stroj...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- pIXo
- Začátečník

Lukke píše:Pixíku - když chceš střídat PC, potřebuješ Retail! OEM verze se zakupuje pouze a jedině k jednomu stroji a není možné ty Win vzít a nainstalovat pak na tvůj nový stroj...
jj to som pochopil pretoze na novej konfiguracii by mi to vypisalo ine cislo a pytalo ine proticislo. uz som raz potvrdzoval windows, svoj legalny Home edit. ale co by sa stalo keby som im nadiktoval druhe cislo? dali by mi druhe proticislo?
- Shit
- Odborník PCT

- pIXo
- Začátečník

1. ze zvyku, sorry shitShit píše:Problém to zatím není, ale eule to odporuje -> takže to tady řešit nebudeme...Emulgathor píše:JÁ to dokážu
1) Proč používá bezdůvodně tučná písmena?pIXo píše:
... to vypisalo ine cislo a pytalo ine proticislo....![]()
2) Pravděpodobně (zatím) ano, ale eula hovoří zcela jasně...
2. ok, tak dik za vysvetlenie...