Nefunkcne VPN spojenie cez DSL router ASUS TI4631

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Frankie_
Nováček
Nováček

Nefunkcne VPN spojenie cez DSL router ASUS TI4631

Příspěvek od Frankie_ »

Na pripojenie do Internetu pouzivam DSL router ASUS TI4631 ktory o sebe prehlasuje ze je VPN pass through, ale VPN spojenie sa mi nedari nadviazat, ak sa pripojim cez EDGE modem tak VPN spojenie bez problemu funguje
Prosim o radu v com moze byt problem, alebo co treba nastavit aby to VPN fungovalo
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkcne VPN spojenie cez DSL router ASUS TI4631

Příspěvek od Josko »

Frankie_ píše:Na pripojenie do Internetu pouzivam DSL router ASUS TI4631 ktory o sebe prehlasuje ze je VPN pass through, ale VPN spojenie sa mi nedari nadviazat, ak sa pripojim cez EDGE modem tak VPN spojenie bez problemu funguje
Prosim o radu v com moze byt problem, alebo co treba nastavit aby to VPN fungovalo
A port na to máš otvorený ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

pokud je modem pass-through, (coz jsou dneska asi vsechny), tak je schopen prenaset vetsinou jen PPTP a IPSec tunel, nic jineho.
Jestli mas nejaky nestandartni VPN protokol (nejake Cisco treba) tak je potreba zjistit na jakem portu a jakem protokolu to bezi a ten pak patricne otevrit v tom routeru.
Jak nejrychlejsi reseni zkus dat IP adresu sveho PC v routeru do Demilitarizovane zony.
Toshiba Tecra A6
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“