Project: NOS

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

klimma
Nováček
Nováček

Project: NOS

Příspěvek od klimma »

Zdar lidi tohle je muj prvni mod kterej uz tu sice podobnej je od Stoobiho, doufam ze se nebude zlobit, inspiraci mam od jinud uz hodne dlouho az ted sem se k tomu dostal takze me to mrzi :( .

Bude to jednodusi uprava vzhledu. na bocnicich plameny. Ktery sem vybral jiny aby to bylo aspon v necem trochu zmeneny.

Predek bude totalne predelan udelam ho rovnej s dolnim prednim tunelem :D . Jenom nevim jestli tam koupit stribrnej vetracek nebo prusvitnej s modrou led tady mi plz reknete co by mohlo bejt lepsi.

A jeste aby toho nebylo tak malo ur se vyrabi homemade vodnik.

Foto muzu davat jenom o vykendech kdy mam doma fotak.
zatim tu mam jen par prvnich fotek:

predek casu

Obrázek

cista bocnice

Obrázek

bocnice s navrhlyma plamenama

Obrázek

Nejakej ten materialek

Obrázek

expa ve tvaru lahve na NOS

Obrázek

tady je spodek expy s nalevacim otvorem jeste pridou fitinky

Obrázek

Obrázek

a takle by mela vypadat moje expa

Obrázek

To je zatim vsechno
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No já bych rozhodně udělal jiný plameny tohle ani jako plenem nevypadá delší a širší ;)
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

No špatnej nápad to není hlavně ta láhen nitra se mi páčí,ale ty plameny bychudělal jinak,ale to závísí na tobě a jak se líběj tobě.
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Tak ty plameny bych teda udělal širší a na koncích ví "zaoblenější".
Jinak větráček těžko říct, nevím jak to bude vypadat....
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

na té bočnici to nevypadá moc jako plameny ... spíš jako nějaké ornamenty, ale i tak pěkně :) ... ta nitro bombička je zajímavý nápad, jsem zvědav na realizaci :)
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

ty plameny mas dobre ale na zacatku jsou moc uzké (coz je blbost)

a z ceho je spodek te expanzky?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jako nápad určitě pěkný, ty plameny si myslím, že bys mohl klidně uděla podobný mě, že by se to jen víc hodilo, jsem zvědavej na další postup. Co se expy týká, tak předpokládám něco v tomto stylu, ne?

Obrázek
Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

No vypadat to tak, jak to Stoobi ukazoval, byla by to opravdu paráda. Jen musim taky vyjádřit nesouhlas s plameny, na plameny to opravdu moc nevypadá a ty zobáčky na konci tomu taky nepomáhají :oops: Ale tvar je to určitě zajímavej, ale plameny se tomu říkat opravdu nedá :)
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Jojo ty flejmy jsou nic mooc,zkus tuhle stranku: http://www.edecals.com/accents/flames.htm

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

Tak koukam ze plameny se nelibi a sem rad ze sem to sem strcil driv nez sem zacal strikat a muzu to jeste zmenit :)

2 stoobi: jo inspirace je odtud ale chtel sem tu expu udelat podobnou jako je v ta na moji fotce

2 mart: spodek je z 2,5cm tlusteho plexy a rezal sem to pomoci vrtacky a lupenkovy pilky reknu vam ze to vubec sranda neni a pak je tam zapusteny vucko od mleka na ktery sem pridelal jeste kousek plexi na otevirani prislo mi ze to bude hezci nez kdyz bude vykukovat celi vycko

2 styxer: dik za link doufam ze neco najdu :)
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

Tak sem neco malinko udelal ale jen malinko protoze sem porad na brigade abych na tohle mel nejaky prasulky :)

tady je par foto

nastrikanej zadek expy ale stejne ho musim trochu predelat jelikoz se mi tolik nepoved a hlavne sem h vzal tempem a na nejakych mistech je ta bazva svetlejsi :((
Obrázek

tady je to zboku
Obrázek

expa prestrikla plnicem
Obrázek

tady je s napisem
Obrázek

ten ctverecek to bude okenko a napis bude branej pres smirgl a podsvicenej modrejma ledkama

az sezenu nekde kmitaci pilu tak se pustim do predku case
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

tak sem po dlouhy dobe zase neco delal ale jeste to neni dodelany ten cernej okraj jeste neni vicistenej a na O a na okraji se mi stala nehoda ze se mi kousicek barvy odtrhnul ale to snad opravim.

tady je moje expa
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Nevypadá to zatím vůbec špatně...ještě uvidíš, až napustíš vodu, co to udělá, ale snad to bude v pohodě... :wink:
klimma
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimma »

mno jetse nevim ani kdy napustim vodu protoze bloky se mi jeste vyrabej :) a snad by se nic stat nemel aspon nevim co by se vubec stat mohlo :) jinak dik za pochvalu :) nekolikrat sem ten vnitrek s napisama zvoral uz sem myslel ze se na to vy..... vyplejtval sem celej ten mensi plnic jenom na tohle :)
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

mno muze to bejt hodne dobry;) co se muze stat...treba to exploduje, oloupe se nebo neco jinak malo pravdepodobneho, ale dycky se to muze stat :lol:
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Vypadá to zatím na velice velice promyšlený mod. Zatim jsi sice ukázal jen obrázky expanzky, ale je vidět, že si vyhraješ. Jen tak dál. Třeba zachvíli začne česká scéna konkurovat zahraničním kouskům :wink: :roll:
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

Miluju originalni napady. A je zajimave sledovat vyvoj :)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Dnes jsem byl nakupovat nějaký věci na kontejner, a když jsem tak s mladou procházel drogérku, tak najednou koukám, a ona tam stojí flaška na pití, s krásně modrou barvou a tvarem kterej se perfektně hodí na NOS láhev. Takže jsem si hned vzpomněl na tenhle thread s NOS projektem. A pak koukám na cenu a ono 50 korun, takže jsme se zasmál a hned ji bral. Někdy ji snad použiju. Stačí jen dodělat ventil jako na NOS lahvích místo současné zátky, a bude to.
Obrázek
Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Vypadá celkem kvalitně...co rozměry?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele: