Vypalování lightscribe
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Kuba_fox
- Nováček

-
Vypalování lightscribe
Ahoj,při vypalování lightscribe mi to vypálí kousek obrázku a potom se to sekne a hlásí to interní chybu.Jak v neru tak v surething cd labeler.nemůžete mi někdo poradit co dělám špatně.Předem díky.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Crazy Horse
- Nováček

tomu celkom nerozumiem, ovladace od dosky ? aspi ? lightscribe ovladace ?
pretoze mne to LS tiez poriadne blbne, nedokaze "trafit pri viacerych vrstvach" a vidiet tam kruhovu strukturu po vypaleni. mam dosku KN8 ultra (nf4), a externu LG 2166D firmware 1.01. pouzil som soft z nera. posledne ovladace z HP. posuva to skoro na vsetkych mediach, a na dvd s verziou 1.2 to robi tu kruhovu strukturu. vyzera to otrasne. mozem pripadne hodit fotky.
pretoze mne to LS tiez poriadne blbne, nedokaze "trafit pri viacerych vrstvach" a vidiet tam kruhovu strukturu po vypaleni. mam dosku KN8 ultra (nf4), a externu LG 2166D firmware 1.01. pouzil som soft z nera. posledne ovladace z HP. posuva to skoro na vsetkych mediach, a na dvd s verziou 1.2 to robi tu kruhovu strukturu. vyzera to otrasne. mozem pripadne hodit fotky.
Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510
- Snake23
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: