Pri prehravani filmov sa mi niekedy s kodekmi CodecPack 6.0.2.8 spusta 2x ikonka DivXG400. neviem preco to tak je. aj ked som si nainstaloval kodeky FFDShow tak sa mi spustala 2x. Je to tato:
momentalne sa mi ako na potvoru nespustil 2x. neviete v com moze byt problem? Robi to so vsetkymi moznymi videami...
//EDIT Othrondir: Teraz mam ten CodecPack 6.0.2.8
//EDIT2: tak teraz mi to spravilo zasa. Takto to vyzera:
Kodek packy jsou nan nic! je to tu x krat! Nainstaluj jen to co potrebujes...
Ta ikonka je kvuli přehráni starší DivX verze když je tim kodovan film, je to v pořádku....pokud je tam 2x mužou Ti blbnout kodeky což je u kodekpacků normálni....jestli to nemá vliv na stabilitu a prehrávani filmu tak to neřeš...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
sice nemam problem s 2x spuštěnymi kodeky ale než zakladat novy thread...
neni nejaka utilitka co by kompletne promazala kodeky?? pak bych tam hodil jen ty co potřebuju a bylo by... sosl sem si totiž videa (http://www.games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10977) a nemužuje je ani za nic přehrat:(( jen wmp10 mi přehraje kousek, sekatně.. prostě skoro o ničem. použivam winamp a bsplayer 2.1
mam codecspack allin1 6030 a předtim sem tam mě ještě jeden cca 100mb pack a mam ted v tom bordel:(((
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Když video načeš do GSspot tak uvidiš v čem"kodeku" je delané video i audio, pak už najdeš jen kodek...
Dát do PC neco allinone je jen na problemy!!!!
Instaluj co potrebuješ, nejednou sem kvuli kodekům musel instalovat system.
Preferuju NIMOkodekpack, kde vybereš jen to co chceš ale pokud to neumíš a nevíš co je co za kodek tak raději nedoporučuji:)
Jinak ffdshow plus to co potrebuješ:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...