PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja kdyz se divam zblizka na predni panel s tema krytkama tak pe to pripomina jednu hracku od tamanu za 50kc :lol: ale jinak je to good :)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Mohl bys napsat kde jsi koupil ty voltmetry ? Nebo hodit odkaz jestli teda nějakej takovej je :-). Rád bych věděl alespoň velikost a jak vypadají nezakrytý. Dik :-)

btw vypadaj jako 5% :razz:
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
kucatuning
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucatuning »

Oneeye_IO píše:Mohl bys napsat kde jsi koupil ty voltmetry ? Nebo hodit odkaz jestli teda nějakej takovej je :-). Rád bych věděl alespoň velikost a jak vypadají nezakrytý. Dik :-)

btw vypadaj jako 5% :razz:
mám je doma taky...prodávaj se u nás v krámě ale nevím název není na tom žádnej popis(nevšiml jsem si teda) nějaký noname a stojej 50kč :roll: můžu hodit rozměry
:razz:
NB: Acer 1810TZ CPU: SU4100 1,3Ghz Ram: 2x2Gb HyperX HDD: SSD 60Gb OS:Windows 7 HP 64bit
Monitor: 2x Samsung 2443BW
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

No já už jsem si všiml na jednom z nich popisu JL-40, takže to budou takový ty 40x40 5%, takže asi něco jako toto http://www.tipa-czech.com/DetailPage.asp?DPG=54257
Já bych potřeboval 2,5% jenže ty se takovýhle nedělaj :-(.
Takže jsem si asi odpověděl sám :-D.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No sice pozdě, ale ano, jsou to přesně ty z odkazu - 15V :wink:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

sry jesli uz to nekde psals,ale cim opalils ten perforofanej plech na masce?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

m.Pták píše:sry jesli uz to nekde psals,ale cim opalils ten perforofanej plech na masce?
Je to psané přímo u příspěvku, kde je ta fotka... :o Ale je to elektrickou svářečkou...nic převratnýho...:)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jak to jen delas stoobi ze o tve mody je takovy zajem, neuveritelne 8-) ale nektere stoji za to, mas dobry vkus a uz par zkusenosti. Jinak mas to moc pekne svareny na to zes to delal trafosvareckou.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Stoobi? nekonecne husta case je toto. ten perforovany plech sa mi lubi zo vsetkeho najviac, je perfektne spraveny. :worship:
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Martine, díky...konečně nějaká ta kladná reakce...:) Ale ještě uvidím, zdali sem budu dávat dotky a nebo hodím všechno až bude hotová... :( Trošku mi totiž tady vadí chybějící představivost osazenstva - nemůžete prostě čekat hned hotovou case... :roll:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

znas to, chceme vse a hned ;)
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

a ja si myslel ze uz na tom nepracuejes :lol:

urcite tady dej fotky ja chci videt ja se to vyviji ne az to bude cele hotove :roll:

jinak se mi to taky libi az na ten predni panel ten mi k tomu moc nepasuje :twisted:
Naposledy upravil(a) maart dne čtv 31. srp 2006, 00:54, celkem upraveno 1 x.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

maart píše:a ja si myslel ze uz na tom nepracuejes :lol:

urcite tady dej fotky ja chci videt ja se to vyviji ne az to bude cele hotove :roll:

jinak se mi to taky libi az na ten predni panel ten mi tam moc nepasuje :twisted:

Ten predni panel neni dodelanej pokud se nemylim, vypada totiz moc "nove"... ale co treba to ma Stoobi uz hotovo akorat sem nechce dat foto :wink:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

mě se ten přední panel líbí až tam bude displey a bude to zašpiněný tak to bude super :worship:
ta krabice je výbornej nápad
přimlouvám se za to aby jsi sem dával fotky průbězně

//Stoobi - promaz OT...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ok, tak fotky hodím, až zase něco nafotím, teď jsem měl jinou práci, takže jsem dělal jen po chvilkách...

Jinak tedy project přejmenován z Vietcongu na Fist Alpha, podobnost zůstává, ale chci se trošku zbavit závislosti toho modu ke hře, takže takovej neutrálnější název, který ale téma zachovává...
Obrázek
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Nádhera :worship: :worship:
ale nedokážu si představit u mě na stole :D
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Stoobi myslíš že ho doděláš do invexu ? :)

srry za OT ale už se ví kdo tam bude mít vystavený bedýnky ? :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak jelikož ho chci dokončit než půjdu do školy, což je 25.9., tak snad ano, pokud tedy nějaká soutěž na invexu nakonec bude...:) A kdo tam pojede se nevím, zatím mě nikdo ohledně té soutěže nekontaktoval. Uvidíme.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jo, dám sem teda nějaký to foto, ale předem upozorňuju, že většina věcí je udělaná dost nahrubo, takže konečný detaily ještě přídjou dodělat.

Takže jedná se o vrchní kryt case, kde jsou madla a mezi ně ještě příjde udělat mřížka pro outtake 80mm fan, kterej tam ještě není, takže ten vršek berte fakt jen jako nahrubo, dělal jsem to te´d z důvodu možnosti dokončení upevnění bočnice a k přenášení. Pak je to přední panel, kde jsou ovládačí talčítka pro power a reset, spolu se systémovými diodami. Jedno tlačítko chybí, protože jsem ho nějak dal a nemůžu si vzpomenout kam...:) Ale najdu ho... :twisted: Opět panel ještě není úplně kompletní... No a pak to je nábojový pás na pravé bočnici (ráže 7.62x54). Dole je krabička, z které náboje lezou, ale opět není namaskovaná, takže chybí dodělání a stejně tomu je pak i u konce pásu nahoře, prostě jsem teď dělal jen upevnění pásu, zítra snad dořeším detaily...No a ještě madla na bočnici pro lepší sundavání..:) To je dneska asi tak všechno, myslím, že teď už tam bedna (dřevěná) není tak kýčovitá a ve výsledku ani nebude skoro znát, že tam je... :wink: Takže fotky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

neim jesi to uz bylo zminovano :lol:

myslim ze by si to zaslouzilo lepci barvu... ta zelena totiz vypada hrozne nove a zbytek je takovy opotrebovany.... nehodi se to..

inac to bude luxusni.. jeste by to chtelo nak k tomu doupravit chladice cpu a gpu :-D treba do nich taky nejak napichat naboje :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“