problém Club-3D radeon X1800XT a nízké skóre v 3Dmark 05

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

godlike píše:
Teuzz píše: Panove, laskave si prectete cely thread, placate tu dobry kraviny (a to i nezavisle na neznalosti threadu - treba "pentium D 641").
2danny: na tvem systemu mas zkratka takovy vykon, tim to konci
Mno nejak jsem myslel ze je to DC..cili je to tenhle?
Pentia D jsou řada 9xx, DualCore s označením 6xx jsem v životě neviděl.

2danny:

udělej statistiku v Everestu (export do htm) a nahraj ji někam na net - zararuj to a použij server nahraj.cz

Pročtu si to a mrknu se, jestli ti tam něco nedělá bordel
Burn in hell.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Teuzz píše: Pentia D jsou řada 9xx, DualCore s označením 6xx jsem v životě neviděl.
Mno dyk joo...je to singl..nastupce Prescotta(CedarMill)..myslim ze skore o 1000b vic by bylo adekvatni...nikdo tu nehraje na marky ale nejaky vypovidajici udaj ma..7500b je proste malo..
Mac...
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Teuzz píše:
godlike píše: Mno nejak jsem myslel ze je to DC..cili je to tenhle?
Pentia D jsou řada 9xx, DualCore s označením 6xx jsem v životě neviděl.

2danny:

udělej statistiku v Everestu (export do htm) a nahraj ji někam na net - zararuj to a použij server nahraj.cz

co přesně chceš v tom everestu otestovat a nahrát ? nějak jsem s ním ještě netestoval ale mám staženou nejnovější verzi :)
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

danny222 píše:
Teuzz píše: Pentia D jsou řada 9xx, DualCore s označením 6xx jsem v životě neviděl.

2danny:

co přesně chceš v tom everestu otestovat a nahrát ? nějak jsem s ním ještě netestoval ale mám staženou nejnovější verzi :)

tak tady to máte :)
http://www.nahraj.cz/down/820807306/Report.rar.html
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Obrázek

P.S. promazávejte ty citace ;-)

//no vidíš :)
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

OK, takže:

Výkon FPU je až nečekaně dobrý, jen ti procesor trochu dost hřeje, podobně jako předtím grafika. To, co jsem ale viděl v tom výpisu je pro mě celkem pádný důvod, abys na tu grafiku zpátky vrznul ten původní chladič - ale tak, aby to nebylo znát, žes něco měnil a zašel do krámu. Řekni, že ta karta má všeobecně nízký výkon (nejen 3DMark, ale vymysli si taky nějakou hru) a že se přehřívá (ten chladič podle toho taky upevni, ale ne, aby se pak spálila - prostě aby to chodilo jako předtím). Řekni, žes to zkoušel na NĚKOLIKA různých počítačich, a že na nich stejná karta (ale jiný kus) podává daleko lepší výhody - vymysli si nějaká reálná čísla. Ať ti to ozkouší někde u nich. V ideálním případě to chtěj vyměnit za jinou od jiného výrobce - Club3D IMHO nic moc. (dneska jsou levnější, taky by se neměli moc cukat)
Burn in hell.
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Teuzz píše:OK, takže:

Výkon FPU je až nečekaně dobrý, jen ti procesor trochu dost hřeje, podobně jako předtím grafika. To, co jsem ale viděl v tom výpisu je pro mě celkem pádný důvod, abys na tu grafiku zpátky vrznul ten původní chladič - ale tak, aby to nebylo znát, žes něco měnil a zašel do krámu. Řekni, že ta karta má všeobecně nízký výkon (nejen 3DMark, ale vymysli si taky nějakou hru) a že se přehřívá (ten chladič podle toho taky upevni, ale ne, aby se pak spálila - prostě aby to chodilo jako předtím). Řekni, žes to zkoušel na NĚKOLIKA různých počítačich, a že na nich stejná karta (ale jiný kus) podává daleko lepší výhody - vymysli si nějaká reálná čísla. Ať ti to ozkouší někde u nich. V ideálním případě to chtěj vyměnit za jinou od jiného výrobce - Club3D IMHO nic moc. (dneska jsou levnější, taky by se neměli moc cukat)

ok,a co přesně se ti na tý kartě nelíbí? co je na ní divnýho??
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Čekal jsem, že výkon FPU toho procesoru bude menší, ale na té desce to dělá divy. Opravdu neexistuje objektivní důvod, proč by měl být výkon tak nízký - možná ano, ale mě teď vůbec nenapadá.
Burn in hell.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Co zkusit flash biosu na MB?je tam dost starej :) ale moc neverim ze by to pomohlo :)
Mac...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

godlike píše:Co zkusit flash biosu na MB?je tam dost starej :) ale moc neverim ze by to pomohlo :)
Cesty páně, tedy bytů, jsou nevyzpytatelné, za zkoušku to stojí. Na druhou stranu - propustnost pamětí je úžasná, hlavně při zápisu, nemyslím, že by měl být problém v paměťovém subsystému. Možná nějaké latence někde bůhví kde, ale těžko říct, jestli to BIOS vyřeší.
Burn in hell.
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Teuzz píše:
godlike píše:Co zkusit flash biosu na MB?je tam dost starej :) ale moc neverim ze by to pomohlo :)
Cesty páně, tedy bytů, jsou nevyzpytatelné, za zkoušku to stojí. Na druhou stranu - propustnost pamětí je úžasná, hlavně při zápisu, nemyslím, že by měl být problém v paměťovém subsystému. Možná nějaké latence někde bůhví kde, ale těžko říct, jestli to BIOS vyřeší.
ok,ve středu půjdu reklamovat,ale co mám říct? že se mi to seká ve hrách? a že mám malej výkon v 3d marku? ten chladič mi tam dávali v tý firmě. myslim ten vf-900cu.

co si myslíte o této kartě?
http://www.edcz.cz/main.aspx?cls=Produc ... _id=159265
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

danny222 píše: ok,ve středu půjdu reklamovat,ale co mám říct? že se mi to seká ve hrách? a že mám malej výkon v 3d marku? ten chladič mi tam dávali v tý firmě. myslim ten vf-900cu.

1) :roll:
2) :roll:
3) to ses zmínil brzo
4) tak něco
5) že tak hladce to zas nepůjde
6) že ji tvůj procesor nevyužije a ty vyhodíš prachy - jedna věc je 3DMark a druhá dodávka dat při hrách, tuhle kartu bych svěřil FX57 nebo Core 2 Duo X6800 ;-)
Burn in hell.
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Teuzz píše:
danny222 píše: ok,ve středu půjdu reklamovat,ale co mám říct? že se mi to seká ve hrách? a že mám malej výkon v 3d marku? ten chladič mi tam dávali v tý firmě. myslim ten vf-900cu.

1) :roll:
2) :roll:
3) to ses zmínil brzo
4) tak něco
5) že tak hladce to zas nepůjde
6) že ji tvůj procesor nevyužije a ty vyhodíš prachy - jedna věc je 3DMark a druhá dodávka dat při hrách, tuhle kartu bych svěřil FX57 nebo Core 2 Duo X6800 ;-)
no já si myslim že mi daj novou jen když si vezmu jinou a dražší :), a já jí můžu mít za tu cenu bez daně:)
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Jsi hluchý??????? TU KARTU NEVYUŽIJEŠ!!!! Kup si levnější, tu využiješ a ušetříš. ááááno? :onfire:

//ono toho asi moc slyšet není, co :P
Burn in hell.
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Teuzz píše:Jsi hluchý??????? TU KARTU NEVYUŽIJEŠ!!!! Kup si levnější, tu využiješ a ušetříš. ááááno? :onfire:

//ono toho asi moc slyšet není, co :P
ono to není tak jednoduchý:( když novou,tak jedině na edcz.cz ,tam od nich jí mám a mám u nich extra slevu.. koukni tam,jakou bys mi doporučil? ale pouze z těch co maj skladem:) dík:)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Asus urcite!Vsema deseti..ty uz mas DDR2 co?cili casem skocis do Conroe+MB a hotofka Obrázek ..jdi do toho Obrázek
Mac...
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

godlike píše:Asus urcite!Vsema deseti..ty uz mas DDR2 co?cili casem skocis do Conroe+MB a hotofka Obrázek ..jdi do toho Obrázek
mam ddr2 i sata2. doufám že mi ten club-3d vyměněj,protože mě tato karta dost zklamala:( předtím jsem měl nvidii 6800gs a měl jsem na ní 6200 bodů. doufám že ten asus bude lepší:)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Delal si vubec ten reinstal widli?
Mac...
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

godlike píše:Delal si vubec ten reinstal widli?
jo dělal,mám dva disky,tak jsem jen nainstaloval ten systém na druhej disk,kterej byl čistej..a tam jsem to testoval...ale přineslo to jen asi 390 bodů navíc.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

danny222 píše:
godlike píše:Delal si vubec ten reinstal widli?
jo dělal,mám dva disky,tak jsem jen nainstaloval ten systém na druhej disk,kterej byl čistej..a tam jsem to testoval...ale přineslo to jen asi 390 bodů navíc.

kdyz ti umoznej vzit jinou ber HIS s tim super chlazenim ty sou nejlepsi
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“