Výběr 5.1 beden

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

jakoubek23
Začátečník
Začátečník

Výběr 5.1 beden

Příspěvek od jakoubek23 »

Dobry den potreboval bych odvas poradit jake bedny mam vybrat, stare uz dosluhujou takze je cas na obnovu.Podminky sou aby byli tak do max 2500kč a byli v obchodě tsbohemia.cz. Děkuju za rady
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

pokud si 100Kč priplatis tak bych vzal tohle
jakoubek23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakoubek23 »

No otěch sem premyslel ale pak sem se docetl ze pri nesou moc dobre
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomash181 »

jakoubek23 píše:No otěch sem premyslel ale pak sem se docetl ze pri nesou moc dobre
Za ty prachy hrajou luxusne a asi nic lepsiho nesezenes... :) :wink:
AleXtreme
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleXtreme »

Thomash181 píše:
jakoubek23 píše:No otěch sem premyslel ale pak sem se docetl ze pri nesou moc dobre
Za ty prachy hrajou luxusne a asi nic lepsiho nesezenes... :) :wink:
Přesně tak, za ty prachy ani nemá smysl přemýšlet o jiných.
CPU: Sempron 2300+(1580MHz)@2080MHz (1.85V, 218*9.5) MB: Albatron KX18D Pro II (nForce 2 Ultra 400 MCP-T) GK: Sapphire 9600Pro AD 400/450@450/520MHz RAM: Kingmax 512MB 433MHz DDR ZK: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic HDD: Seagate ATA 160GB 8MB; Matrox MaxLine III 250GB SATA 16MB, Toshiba 80GB 2,5" ATA 8MB v boxu Transcend Drives: LG CDRW 52*32*52; Lite-On DVDRW SOHW1693S Mouse: Logitech MX1000 Bluetooth Mouse pad: SteelPad QCK Keybord: Logitech MX5000 Bluetooth Monitor: Samsung SyncMaster 900NF Repro: Mercury HT5800R (175W RMS) Case modd: DeEXTra
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Mno ja mam sice 2.1, ale staly me 3800,- http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 9DBE6.html
pokud bych si mel poridit 5.1 tak jedine tyhle: http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 9DBF2.html
Aby to melo nejaky smysl a dobre si zahrat.... Na zvuku by se nemelo setrit a halvne radim nekupovat ty GENIUSy, jsou to shity, hihihi :lol: :lol: :lol:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kotas píše:Mno ja mam sice 2.1, ale staly me 3800,- http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 9DBE6.html
pokud bych si mel poridit 5.1 tak jedine tyhle: http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 9DBF2.html
Aby to melo nejaky smysl a dobre si zahrat.... Na zvuku by se nemelo setrit a halvne radim nekupovat ty GENIUSy, jsou to shity, hihihi :lol: :lol: :lol:
Kdyz je srovnavas s takovyma reprama tak je to jasne ze mezi nima hrajou jako "shity" asi se musis taky divat na cenu... :roll:
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Mám aj ja jednu otázočku, týka sa repro, tak sa opýtam tu, dúfam že to autorovi threadu nebude vadiť. Plánujem doma urobiť HTPC, a potrebujem ozvučiť miestnosť 5x4m, stačia mi na to nejaké z tých repro čo ste aj písali tu, alebo drahšie(väčšie, kvalitnejšie), alebo už mám ísť do 7+1. Ďakujem.
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

D.O.D.O píše:Mám aj ja jednu otázočku, týka sa repro, tak sa opýtam tu, dúfam že to autorovi threadu nebude vadiť. Plánujem doma urobiť HTPC, a potrebujem ozvučiť miestnosť 5x4m, stačia mi na to nejaké z tých repro čo ste aj písali tu, alebo drahšie(väčšie, kvalitnejšie), alebo už mám ísť do 7+1. Ďakujem.
No, ty Geniusy jsou spise tak k PC, ja si zitra jedu pro novou LCD TV a planuju do obyvaku Logitech Z-5400 ( http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=42228 ) libi se mi i Z-5500, ale nehodi se k nabytku :(, ale myslim ze ty 5400 jsou urcite uz luxusni... co jsem slysel komentare od spokojenych majitelu... :roll: :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

každej vidí luxus v uplně něšem jinym.... :-) ale sou ok...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

crashPC píše:každej vidí luxus v uplně něšem jinym.... :-) ale sou ok...
No tak luxus je samozdrejme kdyz mas Mercedes S Classe :-D , ale ja chtel rict ze ty repra jsou uz na dost vysoke urovni a v tehle cenove relaci jsou "luxusni" :) :wink:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, myslim že zpracování je dobrý :-)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Thomash181 píše:
D.O.D.O píše:Mám aj ja jednu otázočku, týka sa repro, tak sa opýtam tu, dúfam že to autorovi threadu nebude vadiť. Plánujem doma urobiť HTPC, a potrebujem ozvučiť miestnosť 5x4m, stačia mi na to nejaké z tých repro čo ste aj písali tu, alebo drahšie(väčšie, kvalitnejšie), alebo už mám ísť do 7+1. Ďakujem.
No, ty Geniusy jsou spise tak k PC, ja si zitra jedu pro novou LCD TV a planuju do obyvaku Logitech Z-5400 ( http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=42228 ) libi se mi i Z-5500, ale nehodi se k nabytku :(, ale myslim ze ty 5400 jsou urcite uz luxusni... co jsem slysel komentare od spokojenych majitelu... :roll: :)
Jo ty z 5500 jsou sado-maso, ma je soused a kdyz si jde zahrat, tak to vim i ja o 3 steny dale.. :roll:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

A ešte otázočka- je veľký rozdiel medzi 7.1 a 5.1? Nechcem teoretické odpovede, rád by som počul niekoho, čo má s tým skúsenosti. Thanks
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

rozdíl to je, to jistě, ale nepachtil bych se za tim dobré 5.1 udělá víc než horší 7.1.....
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

A čo by ste povedali na toto:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
Počul som ich u kamaráta a zdali sa mi dobré, ale v tomto obore som laik.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

nepostuj kraviny už to tady je řečeno tisíc krát a ty repra se tu řeší pořát (geniusy) až to uvidí moderátor tak to zamkne
jo a mohl ses podívat nahoru už jsou tam řečeny-pro DODO
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Hej, prave som to našiel sorry :oops:

//to Medas: ja som si tie thready prešiel a diskusia sa všade zvrhla tak, že jedny tvrdia, že sú to totálne shity a ďalší že sú to skvelé repráky, tak ja neviem, ale OK, už nebudem postovať kraviny.
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

...ma je soused a kdyz si jde zahrat, tak to vim i ja o 3 steny dale
No, jestli to vidis takhle, tak pak je to jedno, ono nejaky randal ti udela skoro kazda bedna. Nekteri ale nepreferuji kraval ale kvalitu ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Lamicz píše: No, jestli to vidis takhle, tak pak je to jedno, ono nejaky randal ti udela skoro kazda bedna. Nekteri ale nepreferuji kraval ale kvalitu ;)
jo, taknějak, nadělat velkej bordel ve velký kvalitě už totiž neni taková sranda jak by se zdálo. začínaj nastávat problémky s fyzikálníma a mechanickejma vlastnostma materiálů použitejch pro repráky, rozměry a parametry atd atd... pokud jen chcete aby to s váma v pokojíku slučně zaklepalo, rozumná bedna s 25cm mněničem postačí.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“