ATi Catalyst™ 6.8

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

Na Mobility X700 mi stale nefuguje CCC :roll:
Chillout...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Shit píše:
Lukfi píše:A Catalysty 6.8 prošly?
Yes :)
Lukfi píše:Problém je v tom že největší skupina zákazníků jsou BFU a mezi nima platí, že kdo nemá WHQL ovladače, je amatér kterej kvůli tomu má určitě nestabilní systém :roll:
Je to bohužel tak.... a přitom to nemusí být pravda... 8-)
Bohužel nic jiného než WHQL neexistuje, takže jiná možnost na výběr není. Navíc bych řekl, že jde spíš o věci související s kompatibilitou s DX, což je často docela brzda, páč kvůli každýmu vylepšení, který není zrovna "standardní" musí ATi hledat takový kličky, aby ho mohla implementovat a zároveň to WHQL certifikace neodepsala.

Phate:
Dave Baumann píše:ATI hosts the Catalyst Mobility drivers, however this is specific to manufacturers and their specific platforms that have signed up. If the checker application reports that you can't update from ATI's drivers then you'll have to seek assistance from your notebook supplier.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

2No-X drivery updatovat muzu, ale CCC hodi pri kliknuti na ikonu v tray chybu v CLI.exe aplikaci :roll:
Chillout...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

no-X píše:Bohužel nic jiného než WHQL neexistuje...
Jenom upřesním - u ATIn.... napsal jsem to v obecné rovině. :oops:
no-X píše:..že jde spíš o věci související s kompatibilitou s DX, což je často docela brzda, páč kvůli každýmu vylepšení, který není zrovna "standardní" musí ATi hledat takový kličky, aby ho mohla implementovat a zároveň to WHQL certifikace neodepsala.
Přesně tak... Bohužel právě ta certifikace (v tomto případě s DX) může přinést i neblahé efekty (myslím to ale obecně, néé pouze na "Dx vers. ATI). :wink:
Phate píše:2No-X drivery updatovat muzu, ale CCC hodi pri kliknuti na ikonu v tray chybu v CLI.exe aplikaci :roll:
MS NF2 (asi lepší než NF1) tam máš? :?
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

framework mam, kdyz jsem potreboval zapnout vystup na druhej monitor tak se mi to horkotezko podarilo jinak to furt pada.
Chillout...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Musíš mít nainstalovaný:

- .NET Framework Version 1.1
- .NET Framework 1.1 Service Pack 1
- .NET Framework Version 2.0

a pak drivery. Mělo by to běhat.
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

zkusim to, dam vedet.

Tak diky No-X mi fuguje CCC :) myslel jsem, ze Microsoft zakomponoval veci z FW1.1 do FW2.0

diky!
Chillout...
mugwai
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Overdrive

Příspěvek od mugwai »

V 3D markoch pokles o cca. 10-40 bodov, v hrách (Q4, Prey, FarCry) citelná vyššia plynulosť... :) (nemeraná) na max. detaily, R X1600Pro 256MB...

Len mi nejako v menu CC nenabieha Overdrive... Čím to môže byť, poraďte...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Další test (bohužel také neměli 256MB verzi X1800XT nebo X1900GT)

EliteBastards

Nárůsty naměřili trošku nižší než jinde, ale ve všech OpenGL hrách šel výkon podle jejich výsledků alespoň o 5% nahoru, v Prey pak až o 16%.
navi1
Nováček
Nováček

atitool

Příspěvek od navi1 »

Ľudkovia neviete o nejakej utilitke na pretaktovanie ktorá chodí s novými drivermi. Moj atitool vypadá že asi už nefunguje. Najlepšie keby dokázala vytvárať pretaktovacie profily. http://www.techpowerup.com/atitool/

Vďaka

PS: Zrovna teraz som sa kukol na forum atitool a našiel som odkaz na novú verziu kde je to opravené, pritom oficiálne sa na stránke ešte nenachádza. http://www.techpowerup.com/downloads/34 ... .25b15.exe :D
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: atitool

Příspěvek od no-X »

navi1 píše:Ľudkovia neviete o nejakej utilitke na pretaktovanie ktorá chodí s novými drivermi. Moj atitool vypadá že asi už nefunguje. Najlepšie keby dokázala vytvárať pretaktovacie profily. http://www.techpowerup.com/atitool/

Vďaka

PS: Zrovna teraz som sa kukol na forum atitool a našiel som odkaz na novú verziu kde je to opravené, pritom oficiálne sa na stránke ešte nenachádza. http://www.techpowerup.com/downloads/34 ... .25b15.exe :D
Nový ATi Tool už se řešil tady:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=73025
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Tak Catalyst 6.8 X1900GT 575/1200 @ 621/1750 3dMark 05 10814 a 3dMark 06 5236b :-D když jsem měl Catalyst 6.7 tak marky byly 10680b/5075b. Při NFS MW +1/2 FPS...F.E.A.R. + 5/15FPS a COD 2 při 1600/1200 max a 4xAA..myslím:) tak 35/45FPS venku a 60/70 FPS tunely atd... Jůůů 8)
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Warwolf
Nováček
Nováček

JAK TO FUNGUJE

Příspěvek od Warwolf »

Cau mam takovej dotaz kdyz si nainstaluju novy ovladace obsahuji i ty opravy co obsahovali starsi ovladace priklad kdyz ati cat 6.8 ¨zlepsuje hru prey o nejkych par procent bude toto vylepseni obsahovat i verze 6.9 nebo si to budu muset vzdy predelat na starsi verze diky.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

predelat na starsi verze
:sarcasm: tomuhle nerozumím, ale co se týká bug-fixů a updatů, tak ty samozřejmě zůstávají i v novějších verzích (což ovšem neznamená, že by se nemohly mezitím objevit chyby jiné).
Milinko
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milinko »

chlapi, ještě nikdy jsem neinstaloval ovladače pro Radeon tak bych chtěl vědět jestli je nutné instalovat mimo CCC 6.8 co jsem sosl, nainstalovat i Microsoft .NET Framework? díky moc za odpověď.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ideální je nainstalovat .net 1.1, pak SP1 a pak .net 2.0

odkazy a další info najdeš tady:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 72#6949872
piston
Nováček
Nováček

Příspěvek od piston »

neviete mi povedat ako mam nainstalovat chuck patch? Ide nainstalovat aj na obycajne 6.8? Mneto pise ze nemoze najst povodne ovladace.
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

piston píše:neviete mi povedat ako mam nainstalovat chuck patch? Ide nainstalovat aj na obycajne 6.8? Mneto pise ze nemoze najst povodne ovladace.
Tak si myslim, ze ani fungovat nebude cti zde > http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=19137
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
piston
Nováček
Nováček

Příspěvek od piston »

:( tak dik to som nevedel
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Nesmysl, Chuck Patch 6.8 je k dispozici jako vždy tady.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“