2 luukee: s toho co pises je videt ze o tom nevis ani ...
takze bych ti doporucil neco si koupit protoze levneji by te to moc nevyslo a stavit to podle nejakeho navodu a nic o tom nevedet, to by nedopadlo bobre
Moderátor: CageJ

Pokud chceš nějaké malé reproduktory k PC a nechceš moc utrácet tak bude lepší si koupit nějaké ty PC reproduktory, pokud chceš PC jako domácí kino s pořádnýma reprobednama v ceně několika tisíc Kč a se samostatným zesilovačem tak tam už má cenu o stavbě reproduktorů uvažovat.Luukee píše:Hojte všichni. Já mám na svém PC 8 kanálovou integrovanou zvukovou kartu a chtěl bych poradit, co by mě vyšlo finančně líp, jestli si buď koupit, nebo vyrobit vlastní reprobedny.. A pokud bych si měl vyrobit vlastní, tak nějakej návod bych taky asi potřeboval. Díky

Nezapomeň ale na to že PC reproduktory mají zesilovač a ty postavíš bedny a ještě k tomu musíš dodat i ten zesilovač, stavba zesilovače třeba ve formě stavebnice je reálná tak u stereo reproduktorů ale u sestavy 5.1 až 7.1 tak tam bych to viděl na nějaký AV zesilovač který taky není zadara.crashPC píše:no myslim si že má cenu stavět repráky i v týhle cenový kategorii. když koupí nějaký starý tesly ARN, k tomu nějakej výš hrající širokopásmák nebo slušnej vejškáč, a na koleni postaví za 1 den TDA 2030 nebo 2050/2052, musí mu to zákonitě hrát levnějš a daleko daleko líp než repra od geniusu za 1000 nebo spíš 1500.... když ale vlítně do nějakýho hi-fi shopu, je jasný že nemá šanci se vejít pod 3000....

chtel bych te docela videt. ty TDA2030 jsou dneska v tech pavyrobcich k PC taky, malinko jsi zapomel na vyhybky, atd. myslel jsem ze jsi si z amplionu odnesl alespon zakladycrashPC píše:no myslim si že má cenu stavět repráky i v týhle cenový kategorii. když koupí nějaký starý tesly ARN, k tomu nějakej výš hrající širokopásmák nebo slušnej vejškáč, a na koleni postaví za 1 den TDA 2030 nebo 2050/2052, musí mu to zákonitě hrát levnějš a daleko daleko líp než repra od geniusu za 1000 nebo spíš 1500.... když ale vlítně do nějakýho hi-fi shopu, je jasný že nemá šanci se vejít pod 3000....