Dave Mirra Freestyle BMX

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Dave Mirra Freestyle BMX

Příspěvek od Thellwin »

Nevím jestli tady vůbec někdo zná tuhle hru a i kdyby, tak to asi moc lidí nebude. Kdysi vyšla jako plná hra na Level DVD.

Mám tenhle problém - za každého jezdce je klasicky 12 arén, 6 úkolových a 6 medailových. Úkolové jsou v pohodě i když některý věci dají občas zabrat, ale u těch medailových jsem pořád za ty roky co to hraju nepochopil jakým způsobem je to bodované. Původně jsem myslel, že by člověk neměl moc padat (pokud možno vůbec) ale občas vyhrávám i s několika pády a naopak i když nespadnu, tak je mé bodové hodnocení stejně nízké.

Vysoké skóre taky zřejmě nebude to pravé a triky provedené pokud možno co nejdokonaleji se rovněž neukázaly jako 100% způsob jak zvítězit :(

Netuší někdo v čem to vězí ?
Goldnoob team proud member!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

No já to sice netuším, ale musím říct, že hra je to super... Pamatuju si, jak jsme to před několika lety hrávali a byla to naprostá bomba :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

Me to moc nechytlo pred lety TONY HAWK rulezzz. ty ukoly tam byly takovy nic moc. a mockrat se opakovaly podobny , aspon si to tak pamatuji.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“