Dárek za radu :-) protože nikdo neví. 6600GT TDH

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
j.o.k.e
Nováček
Nováček

Dárek za radu :-) protože nikdo neví. 6600GT TDH

Příspěvek od j.o.k.e »

Uz jsem to tady resil, ale mam nové poznatky.
Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB ...kartu provozuji ve vsi spokojenosti uz skoro rok. Mam vsak problem. Vymenil jsem desku za Asus A8V VIA K8T800, procesor za AMD 3700+, 4x 512 MB DDR Kingstone 400MHz (2x Dual Kit CL2),. No a po naistalovani ovladacu grafky (zkousel jsem jich nekolik) a nataktovani na pro mou kartu stabilnich 1100/590 beha vyborne. V 3DMarku03 dava 9500 bodu a teplota nepreleze 55C. To vse az do vypnuti PC. Po znovu najeti PC, vykon klesne na nejakych 7500 bodu pri tech samych taktech (aspon je to ukazuje ale podle mne tam nejsou) a nahoru uz ji nedostanu. Projevi se to i zpomalenim ve vsech hrach. Kdyz preinstaluju ovladace, treba tema samejma co tam mam, nebo staci obycejny restart systemu najede vykon opet na 9500 bodu ale zas pouze vypnuti systemu. Jakoby se takty nacetly po zapnuti PC, ale zavedly az po restartu. Co s tim delat :( ? A ten darek za platnou radu plati :wink:
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Cez čo si taktoval?

// Aký máš zdroj? Niektoré grafiky pri slabom napájaní znižujú takty.
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL :-)
j.o.k.e
Nováček
Nováček

Příspěvek od j.o.k.e »

Zdroj je podle vseho OK.........Fortron FSP400-60THN S 400W. Taktovani jsem zkousel jak V RivaTuneru tak primo v menu ovladacich karty. Vzdy to same. :(
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

Dá sa taktovať aj priamo v BIOSE karty, nezávisle na ovládačoch:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1118
Možno by si to mohol skúsiť cez toto, ale ja nemám osobnú skúsenosť, mne stále stačil Rivatuner :wink:

//a skúšal si aj dať nový BIOS do karty?
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
j.o.k.e
Nováček
Nováček

Příspěvek od j.o.k.e »

V BIOS karty jsem se nevrtal a flasnout se mi nechce.... ztrata zaruky. I kdyz je to AGP je stale v cene. Na guru3D a takty v biosu karty o kterych nic nevim :oops: se podivam. Dekuji a ozvu se jak to dopadlo.
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Proc ztrata zaruky?, pokud tam das originalni BIOS od vyrobce, tak ti zaruka zustava. Samozrejme to flasnuti musi byt provedeno v poradku, jinak nevim.
j.o.k.e
Nováček
Nováček

Příspěvek od j.o.k.e »

No zaruka teda asi nepada kdyz je to original od vyrobce. Ale druha vec je ze nevim jak nato :oops: a tak se do toho nepoustim. Jsem tak trochu lama :-D
D.O.D.O
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.O.D.O »

j.o.k.e
Nováček
Nováček

Příspěvek od j.o.k.e »

Dik za adresu, uz vim co budu delat vecer.
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Ten flash na grafiku taková věda zase není.
Tady je přímo článek jak to flashnout na 6600 AGP.

http://www.svethardware.cz/art_doc-289E ... E89D9.html
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“